×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 09:06

Με ανατροπή στον τελικό ο ΑΟ Θήρας

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του του τουρνουά “Ιωάννης Μαλακατές”, ο Ηρακλής Κηφισιάς έβαλε δύσκολα στον Α.Ο. Θήρας ο οποίος χρειάστηκε να κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ανατρέψει το αρχικό 0-2 σε 3-2 και να περάσει στον μεγάλο αυριανό τελικό, κόντρα στον οικοδεσπότη ΠΑΟ στις 21.00.

Απο την αλλη η φιλόδοξη ομάδα της Κηφισιάς και μεγάλο φαβορί για άνοδο στην Α1, θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Θέτιδα στις 18.30 στον μικρό τελικό του τουρνουά στο κλειστό “Π. Γιαννακόπουλος”.

Τα σετ: 25-15, 25-21, 17-25, 19-25, 9-15

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης) Κοττά, Κωνσταντίνου, Κοσμά, Κουτουξίδου, Χουντά, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη, Λαμπρινίδου, Βογιατζόγλου, Γιαννάτου, Λύρα (λ)

Α.Ο. Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Μουντάκη, Zντοβτς, Μεταξά, Τσοχατζή, Όστοιτς, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου Αρτακιάνου (λ)

Οικονόμου: ” Είναι θετικό να γίνονται τοσο δυνατά ματς” Ο προπονητής της Σαντορίνης Aπόστολος Οικονόμου δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό που μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει σε ένα τέτοιο τουρνουά. Είναι πολύ θετικό που γίνονται δυνατοί αγώνες, ώστε να τονώσουν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχουμε. Επίσης είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο”.

Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς και άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟ, Σπύρος Χουντουμάδης, δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Καταρχάς θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς του Παναθηναϊκού να τιμήσει έναν σπουδαίο παράγοντα όπως ήταν ο Ιωάννης Μαλακατές.

Παράλληλα είναι ένα δυνατό τουρνουά και μάλιστα σε ιδανική χρονική περίοδο ώστε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας, να εντοπίσουμε τα θετικά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες μας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν. Επιπλέον, είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται σε μια ιστορική έδρα, με πολύ κόσμο, γεγονός που βοηθάει το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ”.

Πηγή: volleyplanet.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares