Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 20:59

Πολυτιμότερη της 14ης αγωνιστικής η Γκάμπι

Η διαγώνια του Ολυμπιακού, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα είναι η πολυτιμότερη αθλήτρια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η «Γκάμπι» στην αναμέτρηση κόντρα στην Θήρα κέρδισε 16 πόντους (14/45 επ., 2 μπλοκ) ενώ στο τέταρτο σετ με δικό της πόντο έγραψε το φινάλε της δραματικής αναμέτρησης. «Είναι τιμή μου που αναδείχτηκα MVP, ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός αλλά και ανταγωνισμός. Φυσικά είμαι χαρούμενη και ευχαριστώ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, ηΤσβετάνοβα σχολίασε: «Πιστεύω ότι έχουμε σπουδαία ομάδα και εννοώ ότι παίζουμε και δουλεύουμε σαν ένα, το κλίμα είναι εξαιρετικό και γι αυτό έρχονται και αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, μπορεί να έγινε επιλογή για μια μόνο αθλήτρια ως πολυτιμότερη αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν οι συμπαίκτριές μου δεν ήταν δίπλα μου».

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η ομάδα της μπορεί να τελειώσει αήττητη την κανονική περίοδο, η «ερυθρόλευκη» άσος είπε: «Μέχρι τώρα είμαστε αήττητες και θα ήταν τέλειο αν καταφέρουμε να τελειώσουμε αήττητες την κανονική περίοδο. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτερες, κοιτάμε κάθε ματς χωριστά και παραμένουμε προσγειωμένες ακόμα κι αν χάσουμε κάποιο σετ. Δουλεύουμε καλά και σκληρά και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Η Βουλγάρα διαγώνια στη δεύτερη σεζόν της στη χώρα μας όχι μόνο έχει προσαρμοστεί αλλά φαίνεται να έχει δεθεί: «Είναι δεύτερος χρόνος αλλά είναι άλλη εμπειρία, αισθάνομαι υπέροχα, η ατμόσφαιρα στην ομάδα με κάνει να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και επίσης η Αθήνα είναι μια τέλεια πόλη. Δεν βαριέσαι ποτέ. Οπουδήποτε και να αγωνιστώ στο μέλλον, πάντα θα επιστρέφω εδώ», τόνισε.

Τέλος, αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδας σχολίασε: «Ξεκινήσαμε με το δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς προβλήματα στον πρώτο γύρο. Είναι ένας θεσμός με νοκ άουτ αγώνες και κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική. Είμαστε έτοιμες να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας».

ΕΟΠΕ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares