Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 00:59

Δυνατό ντέρμπι με νικητή τον Πανναξιακό

Παρόλο που αντιμέτωπες ήταν δύο ομάδες Κορασίδων αυτό δεν εμπόδισε να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο ύστερα από συνεχόμενες ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων ανέδειξε νικήτριες με 2-3 της μικρές του Πανναξιακού , κόντρα σε αυτές του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Πανναξιακός προηγήθηκε δύο φορές στα σετ (0-1, 1-2) αλλά οι μικρές από το Φιλώτι δεν κατέθεσαν τα όπλα, οδηγώντας τον αγώνα στο Τάι Μπρέικ, όπου ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε με 15-8.

Να σημειωθεί ότι εκτός της έντασης του αγώνα είχαμε ένα ιδιαίτερα θερμό παιχνίδι και σε επίπεδο αποβολών, καθώς η διαιτητής κα. Μουστάκη μετά από έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του ΑΜΣ Φιλωτίου Γιάννη φραγκίσκου, τον απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο αφού προηγούμενα του είχε δείξει 4 φορές τις κάρτες της (Κίτρινη - Κόκκινη).

Κορασίδες: ΑΜΣ Φιλωτίου – Πανναξιακός ΑΟΝ 2-3.

Τα σετ: 7-25, 25-21, 11-25, 25-23, 8-15.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Φραγκισκος): Τσακωνιάτη, Βενιεράκη, Γρατσία, Μανιού, Βασιλάκη Δ., Καλαβρού, Βασιλάκη Σ., Μουστάκη, Βασιλάκη Μ., Δέτση.

Πανναξιακός ΑΟΝ: Ζαζάνη, Παντελιά, Μαυρομάτη, Κατσούλη, Γεροντή, Ρώτα, Αναγνώστου, Βαληνδρά, Σορώκου, Ευαγγελίστα, Αναγνώστου Β.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares