Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 13:01

«Πέταξε» για Ολυμπιακό η Κωνσταντινίδου

Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η πρώην παίκτρια του Πανναξιακού Αλίκη Κωνσταντινίδου.

Η Κωνσταντινίδου, όταν πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει στο s.c. για την κλήση της στην Εθνική, αναφέροντας ότι θα συζητούσε μία καλή πρόταση του Πανναξιακού, πράγμα που τελικά δεν έγινε, καθώς όπως φαίνεται, χωρίς πολύ σκέψη είπε το ναι στο κάλεσμα των ταμπλούχων, υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1 έτους και τη νέα χρονιά θα φορά τα ερυθρόλευκα.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Ολυμπιακού η Κωνσταντινίδου δεν έκανε καν λόγο για την πρώην της ομάδα, ενώ χαρακτήρισε την μετακίνηση της στον Ολυμπιακό "όνειρο ζωής". Αναλυτικά η δήλωση της Αλίκης Κωνσταντινίδου: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που ανήκω και εγώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν το όνειρο μου και αυτό πραγματοποιήθηκε. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι μέλος της κορυφαίας Ελληνικής ομάδας. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και αυτό είναι κάτι που με εκφράζει. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο και να προσφέρω στη νέα μου ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και το αγόρι μου για την στήριξη. Η μεταγραφή αυτή είναι δικαίωση για εμένα».

Πανναξιακός ΑΟΝ

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η Κωνσταντινίδου υπολογιζόταν στα πλάνα του Ζόραν Κόβασιτς για τη νέα σεζόν, ωστόσο μετά την εξέλιξη αυτή ο Σέρβος τεχνικός και η διοίκηση του Πανναξιακού, σίγουρα θα αναγκαστούν να κοιτάξουν στην αγορά για την απόκτηση μίας κεντρικής, που θα καλύψει το κενό της Κωνσταντινίδου. Μπορεί ο Πανναξιακός να τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τα μεταγραφικά του, όμως στην ομάδα της Νάξου γίνονται κινήσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες, ενώ μέσα σε αυτές είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και ονόματα του Ελληνικού βόλεϊ, που θα κάνουν αίσθηση.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares