Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 00:34

Ασταμάτητες οι γυναίκες του Φοίνικα! [video]

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία η ομάδα του Φοίνικα Σύρου επικράτησε εύκολα του Α.Ο. Πάρου και στα δύο Κυριακάτικα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στο κλειστό «Ιωάννης Γουλανδρής» το πρωί και το απόγευμα κερδίζοντας με 3-0 σετ στην κατηγορία των γυναικών με τον Α.Ο. Πάρου να παίζει με αρκετές απώλειες.

Στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν οι δύο ομάδες το πρωί της Κυριακής ο Φοίνικας Σύρου όπου παραβρέθηκε ως τυπικά φιλοξενούμενος, μπήκε δυνατά στο παρκέ από τα αποδυτήρια χωρίς να αφήσει τον Α.Ο. Πάρου να πάρει ανάσα επικρατώντας με 10-25 στο πρώτο σετ, 13-25 στο δεύτερο σετ και 11-25 στο τρίτο σετ.

Το δεύτερο απογευματινό παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο τέμπο με την Συριανή ομάδα να ακολουθεί τα βήματα του πρώτου παιχνιδιού και να επικρατεί ως γηπεδούχος αυτή την φορά με 25-16 στο πρώτο σετ, 25-13 στο δεύτερο και 25-19 στο τρίτο.

Με μεγάλη έκπληξη η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων πληροφορήθηκε πως η διαμαρτυρία που εξέφρασε μέσω του site μέλος της ομάδας του Α.Ο. Πάρου, πριν τους αγώνες που διεξάχθηκαν, περί άσκοπης μετακίνησης της Παριανής ομάδας στην Σύρο καθώς και για οικονομική επιβάρυνση ήταν ασαφής αφού αμέσως μετά το τέλος των αγώνων η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την διοίκηση του Α.Ο. Πάρου ήρθαν σε συμφωνία να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Σύρο για να μην αναγκάζονται και οι δύο ομάδες να μετακινηθούν στην Νάξο για τον εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο.Π., ως φυσική έδρα, και να μην επιβαρυνθούν το κόστος μετάβασης και διανυκτέρευσης και οι δυο πλευρές πραγματοποιώντας έναν διπλό αγώνα. Παράλληλα η ομάδα του Φοίνικα Σύρου έδωσε κάποια χρήματα για να καλύψει τα έξοδα διανυκτέρευσης της Παριανής ομάδας στην Σύρο.

mpalopitas-sigalas-g-2-2014

«Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων λοιπόν η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων θέλει να ενημερώσει και την διοίκηση και το μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Πάρου ότι η απόφαση να γίνει διπλό παιχνίδι στην Σύρο πάρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει στον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Επίσης πριν δίνεται κάποια ΛΑΘΟΣ πληροφορία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καλό θα ήταν να διαβάσετε την Γενική Προκήρυξη και τον κανονισμό όπου αναφέρει ότι η Τοπική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να ορίσει παιχνίδι που να διευκολύνει και τις δύο ομάδες για εξοικονόμηση εξόδων μετακίνησης και διανυκτερεύσεων!»

Με αθλητικούς χαιρετισμούς η Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων!

Μετά το γεγονός αυτό και για λόγους αντικειμενικότητας και σεβασμού προς όλες τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων από το Sport Cyclades και το αθλητικογράφο Γιάννη Σιγάλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους του τοπικούς φορείς και διοικήσεις των ομάδων ότι πριν βγει κάποια ενημέρωση, πληροφορία ή διαμαρτυρία από κάθε ομάδα που θα θέλει να εκφραστεί μέσω του site θα διασταυρώνετε από κάθε πλευρά και έπειτα θα παρουσιάζετε στην δημοσιότητα για να αποφευχθούν επικοινωνιακά τρικ!

Ευχαριστώ!

Τα σετ του πρώτου αγώνα: (10-25), (13-25), (11-25).

Τα σετ του δεύτερου αγώνα: (25-16), (25-13), (25-19).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. Πάρου (Σκιαδάς Φ.): Συνόδη Μ., Γκέγκα Μ., Βαλαβάνη Λ., Νταβίντοβα Ε., Ραγκούση Γ., Λακταρίδου Μ., Κορδονέλη Μ.

Φοίνικας Σύρου (Βουρδέρης Α.): Βασιλικού Μ., Καλοξύλου Ι., Τσάπαλα Ε., Κοσιάντου Ε., Κάμπαξη Β., Μουστάκα Α., Ρούσσου Γ., Σταθοπούλου Δ., Αργυριάδου Μ., Νομικού Μ., Ρούσσου Ε., Δελασούδα Μ.

gynaikes-aop-finikas-16-2-2014-0

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares