Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 19:56

Πρεμιέρα για Νηρέα, νίκη για Νεώριο

Για το πρωτάθλημα παίδων του βόλεϊ, διεξήχθη χτες στην Ερμούπολη, ο αγώνας μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου και του νεοσύστατου τμήματος του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Οι Συριανοί που ήταν και το μεγάλο φαβορί, νίκησαν εύκολα τους παριανούς με 3-0 σετ (25-10, 25-11, 25-19).

Μετά την μεγάλη νίκη τους επί του συντοπίτη ΑΟ Φοίνικα την περασμένη αγωνιστική, το Νεώριο συνέχισε το νικηφόρο σερί του χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ούτε σετ!.

Από την πλευρά τους οι Ναουσαίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όμως υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Πρόκειται για μια ομάδα με καλούς παίκτες όπως είναι οι Μαλαματενιος Γρηγόρης, Σιφναίος Σάββας, Νικολόπουλος Γιώργος, Τσαντάνης Νίκος και άλλοι. Ο προπονητής κ. Κυριαζής Γιώργος δουλεύει μαζί με τα παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο την ένταξη της ομάδα στα κυκλαδίτικα δρώμενα του βόλεϊ.

paides-neorio-8-12-2013

Σε δηλώσεις που μας έκανε ο νεαρός άσσος του Νηρέα Γρηγόρης Μαλαματένιος μας είπε: «Το άγχος της πρεμιέρας επηρέασε όλα τα παιδιά, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το κλειστό. Νιώσαμε μεγάλο δέος μπαίνοντας στο «Δημήτριος Βικέλας». Δυστυχώς εμείς όπως ξέρετε, κάνουμε προπόνηση στο σχολείο, σε ένα ανοιχτό γήπεδο με μικρές διαστάσεις αλλά και χωρίς καθόλου περιφερικό χώρο. Ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστούμε τόσο γρήγορα και γι’αυτό χάσαμε πολύ εύκολα τα πρώτα δυο σετ. Ελπίζω στην πορεία του πρωταθλήματος να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί»

ΑΣΕ Νεώριου: (Σκρέτας Χ.) Αργυρός Ν., Μαστρογιαννόπουλος, Παλαιτσάκης, Μουλάρθι, Ρουσσουνέλος, Χαλβατζής, Φραγκιάς, Αργυρός Ι., Βαρθαλίτης, Ροσσολάτος, Νέμετ, Κρεατσούλας.

ΑΜΕΣ Νηρέας: (Κυριαζής Γ.) Μαλαματένιος, Αλιπράντης Κ., Σαρηκώστας, Νικολόπουλος, Σιφναίος Σ., Σιφναίος Αθ., Ρούσσος, Τσαντάνης, Μπαρμπαρήγος, Αρκουλής Ι., Κουτσαυτάκης, Αρκουλής.

paides-nireas-12-2013 Φρ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares