Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 14:31

Ντέρμπι στη Γερμανία, Χ2 η Λίνκολν

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr.

Μετά από ένα εκπληκτικό τετραήμερο με δράση, γκολ και… πολλά ταμεία, επιστρέφουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς του Σαββατοκύριακου, μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ευρωπαϊκή εβδομάδα που μας πέρασε. Στο κουπόνι μας έχουμε σήμερα αγώνες για όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα, ωστόσο το βάρος θα πέσει στην Bundesliga και στο «Νησί». Για τη Γερμανία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Σάλκε και την Μπάγερν, ενώ η Ντόρτμουντ που μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τη Νάπολι έχει δύσκολη έξοδο στη Νυρεμβέργη. Στα της Superleague η 5η αγωνιστική αρχίζει με τρεις αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Καλλονή, ο Ατρόμητος φιλοξενείς τον Απόλλωνα Σμύρνης και η πρώτη μέρα κλείνει με τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. Στην Αγγλία η Premier League μας προσφέρει σήμερα την 5η αγωνιστική με τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι να υποδέχονται τη Σαουθάμπρον και τη Φούλαμ αντίστοιχα.

Κοντράρουμε την Ντόρτμουντ

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το +1.5 της Νυρεμβέργης κόντρα στην Ντόρτμουντ σε απόδοση 1.925, αλλά και τον «Άσσο» Draw No Bet (DNBσημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) των γηπεδούχων που παίζεται στο 6.50. Το πρώτο στοίχημα είναι ασιατικό χάντικαπ που επιβεβαιώνεται τόσο σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης των γηπεδούχων, όσο και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά. Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο που δυσκολεύει τους «μεγάλους» (σ.σ: κόντρα στη Νυρεμβέργη η Μπάγερν τα… χρειάστηκε και βρήκε δίχτυα μετά το 70’, ενώ γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις το γκολ) αλλά και πως μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει βαθμολογικά αυτό που τους άξιζε, σήμερα απέναντι στην καλύτερη Ντόρτμουντ θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά μπορεί στο πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και να έχει βάλει ήδη από κάτω της την Μπάγερν, στην Ευρώπη όμως η Ντόρτμουντ είχε την πρώτη σοβαρή της απώλεια, χάνοντας στην πρεμιέρα στο «Σαν Πάολο» από τη Νάπολι. Σήμερα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη προσεκτική, μια και επισκέπτεται την έδρα στην οποία είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο περσινό πρωτάθλημα. Περνάμε στο μεγάλο ντέρμπι, Σάλκε - Μπάγερν από όπου κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 2.15. Αμφότερες μπήκαν με το δεξί τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στρέφουν τώρα την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, στο οποίο είχαν ήδη τις πρώτες απώλειες. Και αν για την Μπάγερν μία ισοπαλία δεν αποτελεί μεγάλο κακό, για τη Σάλκε μετά την τρικυμία που προκάλεσε η «δια πυρός και σιδήρου» πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, οι κακές εμφανίσεις στην Bundesliga συνεχίζουν να προβληματίζουν. Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία και για τις δύο να κερδίσουν εκτός από βαθμούς και… ψυχολογία, με το προβάδισμα να το έχουν οι Βαυαροί. Ωστόσο θεωρούμε πως το σκορ δε θα ξεφύγει καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα διαθέτει μία εξαιρετική άμυνα και το 2 ή 3 γκολ φαντάζει μία εξαιρετική επιλογή σε υψηλή απόδοση.

Κρατάει η Λίνκολν κόντρα στη Λούτον

Περνάμε στην Αγγλία και αρχίζουμε με το δυνατό μας σημείο που είναι το Χ2 της Λίνκολν με αντίπαλο τη Λούτον σε απόδοση 1.80. Παρά την ήττα από τη Σαλισμπέρι και την εκτός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μπαρνέτ, την Τρίτη η Λούτον ήταν σαφώς καλύτερη και έκαμψε την αντίσταση της Σαουθπορτ, στο «σπίτι» της. Ένα γκολ του Μίλερ στο 26΄ ήταν αρκετό, αν και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάποιες περιπτώσεις που κινδύνευσε με ισοφάριση. Πήρε τη νίκη όμως και συνεχίζει, θέλοντας να βγάλει καλή εικόνα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Περνάμε στην Premier League όπου κρατάμε το 2 ή 3 γκολ στον αγώνα Νιούκαστλ - Χαλ σε απόδοση 2.00. Το 1-2 της Νιούκαστλ επί της Άστον Βίλα πήρε τη σκυτάλη από 4/4 NG (3 ματς για πρωτάθλημα, 1 για Λιγκ Καπ). Στο Under 2,5 τα 5 φετινά επίσημα παιχνίδια της Χαλ (4 για πρωτάθλημα, 1 για Λιγκ Καπ), συνδυασμός με NG σε 4 περιπτώσεις. Έτσι αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με το 2 ή 3 γκολ να αποτελεί μία επιλογή σε υψηλή απόδοση ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορεί να μη βρίσκουν εύκολα δίχτυα, ωστόσο θέλουν αυτό το ματς για διαφορετικούς λόγους και μόνο αν βάλουν γκολ θα το πάρουν. Μεταφερόμαστε στην Ισπανία όπου έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές με πιο δυνατή το Over 2.5 στον αγώνα Αλμερία – Λεβάντε σε απόδοση 2.08. Στο G/G και Over 3,5 τα 4 φετινά παιχνίδια της Αλμερίας για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ η Λεβάντε έχει φέρει Over 2.5 και στα 2 φετινά της παιχνίδια εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Πάρα πολλά τα προγνωστικά μας για σήμερα. Δείτε τα όλα αναλυτικά πατώντας αριστερά στη στήλη «Προγνωστικά» και επιλέξτε το σημείο που θέλετε ανά χώρα.

Περνάμε στο Eurobasketόπου χθες είχαμε τους δύο συγκλονιστικούς ημιτελικούς. Λιθουανία και Γαλλία κατάφεραν να υποτάξουν Κροατία και Ισπανία αντίστοιχα και διεκδικούν αύριο το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα Σερβία - Ιταλία (θέσεις 7-8) και το Σλοβενία - Ουκρανία (θέσεις 5-6). Για πρώτη φορά σε ένα ευρωμπάσκετ το παιχνίδι για τις θέσεις 7-8 είναι ένας τελικός. Ο νικητής θα προκριθεί στο μουντομπάσκετ της Ισπανίας 2014 και ο ηττημένος θα κυνηγήσει μια wild-card της FIBA αλλά με ελάχιστες πιθανότητες δεδομένου των άλλων ονομάτων που έχουν μείνει ήδη έξω. Η πρόβλεψη νικητή δύσκολη για δυο ομάδες που έχουν δείξει παρόμοια συμπεριφορά στο τουρνουά με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή τους. Αν πάμε πίσω στο 2011 και τα παιχνίδι πλασαρίσματος της Σερβίας στο ευρωμπάσκετ, θα θυμηθούμε ότι η συμπεριφορά του Ίβκοβιτς ήταν σχεδόν αδιάφορη. Τέλειωσε το τουρνουά με 2 ήττες από Ελλάδα και Σλοβενία και δεν προκρίθηκε στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Με το ίδιο σκεπτικό ίσως θέλει χρόνο να δημιουργήσει τη "νέα" Σερβία το επόμενο καλοκαίρι. Οι Ιταλοί δείχνουν να το θέλουν περισσότερο μετά από πολλά χρόνια αποτυχιών. Οπότε επιλέγουμε το +3.5 χάντικαπ της Ιταλίας σε απόδοση 1.95 αναμένοντας ντέρμπι. Τελευταίο ματς και για τους διοργανωτές Σλοβένους μπροστά στην κατάμεστη Κόζιτσε Αρίνα. Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι δεν έχουν λόγο να αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού τους που από την δεύτερη φάση και μετά είναι πολύ τρέξιμο στον αιφνιδιασμό και πολλά τρίποντα. Θα ακολουθήσουν σήμερα οι Ουκρανοί που κατάφεραν το στόχο τους και είναι πια χαλαροί. Χαρακτηριστική εικόνα χθες τα χαμόγελα όλων των ανθρώπων της Ουκρανίας που έδειξαν ότι έφυγε το βάρος από πάνω τους και πιθανότατα σήμερα θα χαρούν το παιχνίδι. Επιλογή το over 151.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες  και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares