Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 14:48

Διπλό με κάλυψη Νανίτον και Αβάι

Μία εβδομάδα πριν την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς… κουπονιού και το σημερινό πρόγραμμα δε μας απογοητεύει καθόλου, αν σκεφτεί κανείς πως είμαστε στις αρχές Αυγούστου.

Παρ’ όλα αυτά σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν βγει στη σέντρα δίνοντάς μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερες πιθανότητες για να εντοπίσουμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες. Χθες άνοιξε η αυλαία σε Α’ Γαλλίας και Α’ Γερμανίας. Η Μπάγερν μπήκε με το δεξί νικώντας 3-1 την Γκλάντμπαχ, όχι όμως και η Παρί που έμεινε στο 1-1 με τη Μονπελιέ. Απόψε τα δύο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα μας προσφέρουν το κυρίως πιάτο τους.

Σήμερα την τιμητική τους έχουν οι «μικρές Αγγλίες» που βρίσκονται ακόμα στην αρχή και οι ισορροπίες ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί. Αρχίζουμε με τα δυνατά σημεία της ημέρας. Για την Κόνφερανς πάμε με το «Διπλό» Draw no Bet της Νάνιτον κόντρα στη Μάκλσφιλντ σε απόδοση 2.62. Δυνατά στηρίζουμε και το «Διπλό» Draw No Bet της Αβάι κόντρα στη Φιγκεϊρένσε σε απόδοση 2.55. Από τη Βραζιλία 2 κρατάμε ακόμα ένα σημείο. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet της Α Μπε Σε κόντρα στην Αμέρικα Νατάλ σε απόδοση 2.38.

Στην Τσάμπιονσιπ η δεύτερη αγωνιστική μας προσφέρει δύο σημεία. Το «Διπλό» Draw No Bet της Μίλγουολ απέναντι στην Ίπσουιτς σε απόδοση 2.38 και το «Διπλό» Draw No Bet της Μπάρνσλεϊ κόντρα στην Μπλάκπουλ σε απόδοση 3.00. Χειρότερα δε γινόταν. Η χρονιά άρχισε για την Ίπσουιτς με δύο εκτός έδρας ήττες και ο προβληματισμός έκανε την εμφάνισή του στο συγκρότημα του Άντκινς. Η Μίλγουολ από την άλλη μπορεί να άρχισε με ήττα εντός έδρας, αλλά στο Λιγκ Καπ έδειξε πως βρήκε τα πατήματά της και μπορεί να ρεφάρει την ήττα της 1ης αγωνιστικής με «Διπλό» σήμερα. Στον έτερο αγώνα για την Τσάμπιονσιπ η Μπλάκπουλ προέρχεται από ήττα με αντίπαλο την Πρέστον στο Λιγκ Καπ. Από την άλλη την Μπράνσλεϊ την ευνοεί το «μομέντουμ» μια και η επικράτηση στα πέναλτι κόντρα στη Σκάνθορπ της ανέβασε τη ψυχολογία. Για τη Α’ Σουηδίας επιλέξαμε το Χ2 της Χάλμσταντ με αντίπαλο την Ατβίνταμπεργκ σε απόδοση 2.29.

Συνεχίζουμε με την Β’ Αγγλίας και πάμε με τον «Άσσο» στην αναμέτρηση Τσέστερφιλντ – Τσέλτεναμ σε απόδοση 2.00. Η ήττα στο Λιγκ Καπ από την ισχυρή Λιντς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Ωστόσο το ότι «χτύπησε» στα ίσα την πρόκριση έφερε χαμόγελα και έδειξε πως φέτος η Τσέστερφιλντ είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο. Έτσι τέτοια παιχνίδια στην έδρα της, όπως το σημερινό δε θα τα αφήσει να πάνε χαμένα.

Επίσης έχουμε ξεχωρίσει και το Χ2 της Μπέρι κόντρα στην Όξφορντ σε απόδοση 1.98. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά ήττα στο Λιγκ Καπ χάνοντας με 4-0 από την Τσάρλτον. Από την άλλη η Μπέρι πήρε μία σπουδαία πρόκριση επί της Κρου και πάει στο ματς με ανεβασμένη ψυχολογία. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που έχουν την ομάδα να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στο «Kassam Stadium». Στην Ελβετία θα πάμε με την έκπληξη και το Χ2 της Σιόν με αντίπαλο την Γκρασχόπερς σε απόδοση 2.80. Οχτώ νίκες για τη Σιόν και τρεις για τη Γκρασχόπερς στα 14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας από το 2010. Οι γηπεδούχοι είδαν το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ να τελειώνει την περασμένη Τρίτη, αφού δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της σαφώς πιο δυνατής Λυών. Οριακά πάντως και τα δύο ματς με τους Γάλλους, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες, αμφότερες μάλιστα με 1-0. Γενικά πάντως δεν ήταν κακές οι εμφανίσεις της ομάδας της Ζυρίχης, αλλά της έλειψε η ουσία. Πολύ δύσκολο βέβαια το έργο της και στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ιταλική Φιορεντίνα, με το πρώτο ματς να δίνεται εντός έδρας στις 22 Αυγούστου. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, ενώ προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Λωζάννης. Από την άλλη πλευρά η Σιόν δεν πατάει καλά στο πρωτάθλημα και σήμερα θα τα δώσει όλα για να μην χάσει. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους, που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κούραση της Γκρασχόπερς, από τα συνεχή και δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares