Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 13:14

Διπλό με κάλυψη η Έργκριτε, δε χάνει η Βάρντ

Νορβηγία και Σουηδία τραβούν σήμερα πάνω τους όλη την προσοχή του στοιχηματικού κόσμου, καθώς τόσο στη μεγάλη κατηγορία, όσο και στη 2η  και των δύο χωρών διεξάγονται αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Βέβαια εκτός από τα ματς της Σκανδιναβίας αγωνιστική δράση έχουμε σε Αμερική και Αργεντινή, ενώ αναφορικά με τις εθνικές ομάδες συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον τον Confederation Cup αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20, στο οποίο η Εθνική μας έκαναν ποδαρικό με το… δεξί νικώντας ένα από τα φαβορί για τον τελικό, το Μεξικό, με 2-1, χάρη σε γκολ των Μπουχαλάκη και Κολοβού.

Αρχίζουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με την κατηγορία «Μπόμπες» όπου σήμερα έχουμε ξεχωρίσει 4 προτάσεις. Πιο δυνατά σημεία το «Διπλό» Draw No Bet της Έργκριτε με αντίπαλο στη Λιουνγκσίλε σε απόδοση 2.80 και το Χ2 της Βαρντ κόντρα στη Μιοντάλεν που πληρώνει 2.30. Με πολλά σκαμπανεβάσματα η φετινή απόδοση της Λιουνγκσκίλε, η οποία ξεκίνησε καταστροφικά το πρωτάθλημα χωρίς νίκη στα πρώτα τρία ματς, αλλά η συνέχεια ήταν καλύτερη. Ακολούθησαν τέσσερις σερί νίκες, εντούτοις ήρθε ξανά μια περίοδος κάμψης, όπου οι γηπεδούχοι έχασαν τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, χάνοντας έδαφος στη βαθμολογία. Δεν έχει «βάθος» το ρόστερ, γι’ αυτό και φαίνεται ότι η Λιουνγκσκίλε θα κινηθεί μεταγραφικά. Από την άλλη πλευρά μια νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να πάρει τα… πάνω της αναζητά η Έργκριτε, για την οποία επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της Κάρλσον (ΕΠ 11/5). Εμείς θα… τιμήσουμε το «Διπλό» σε καλή απόδοση έχοντας και την κάλυψη σε περίπτωση που αγώνας έρθει ισοπαλία, να πάρουμε πίσω το ποντάρισμά μας. Στον αγώνα για τη Β’ Νορβηγίας δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε την τραγική παρουσία της Μιοντάλνε το τελευταίο διάστημα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από τη Φρέντρικσταντ, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες, αλλά και τα γκολ, καθώς δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Σήμερα θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που έχουν ένα γερό σύνολο και μπορούν να κάνουν τη ζημιά κόντρα στους εδώ και καιρό ντεφορμέ γηπεδούχους.

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τον «Άσσο» Draw No Bet της Κάλμαρ με αντίπαλο τη Χέλσινγκμποργκ σε απόδοση 2.80. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος την έριξε κατευθείαν στα βαθιά μετά την επιστροφή της από τη διακοπή, μια και ο σημερινός αγώνας θα είναι ο τρίτος μέσα στην εβδομάδα, καθώς είχαν προηγηθεί ο εξ αναβολής με την Νόρκεπινγκ τη Δευτέρα και αυτός με τη Μιάλμπι την Πέμπτη. Από άποψη αποτελεσμάτων τα πήγε εξαιρετικά και θέλει σήμερα να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Γενικότερα, η ομάδα μάλλον τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και σ’ αυτό έχει βοηθήσει πολύ η δυναμική που άρχισε και αποκτά στην έδρα της, το ‘’Γκούλντφαγκεν’’. Μπροστά στο κοινό της, μετρά δύο νίκες επί ΑΪΚ Στοκχόλμης και Έστερ, ενώ στο 2-2 έμεινε με την Νόρκεπινγκ. Κλείνουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Χάλμσταντ με αντίπαλο τη Χάκεν σε απόδοση 2.38. Επειγόντως νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι, καθώς το φάντασμα του υποβιβασμού πλανάται πάνω από το «Orjans Vall». «Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε…», η διαπίστωση του τεχνικού Γκούσταφσον και σήμερα θα τη στηρίξουμε με κάλυψη βέβαια (Draw No Bet) καθώς θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να δείξει σημάδια ζωής, ειδικά μπροστά στο κοινό της.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Μεταγραφές Παναθηναϊκού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares