Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 14:12

Δυνατα σημεία στα Μονά, ξεχωρίζει ο Άσος της Φρέντρικσταντ

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στο Στοίχημα και πλέον θα έχουμε συγκεκριμένα πρωταθλήματα με τα οποία θα ασχολούμαστε.

Βέβαια από σήμερα και για λίγο καιρό θα πάρουμε… άρωμα Βραζιλίας και Μουντιάλ καθώς αρχίζει το Confederation Cup. Οι καλύτερες ομάδες από κάθε Ήπειρο αναμετρούνται στη «χώρα του καφέ» βάζοντάς μας στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Σήμερα την αυλαία ανοίγει η διοργανώτρια Βραζιλία, όπου υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ασίας, Ιαπωνία. Το κουπόνι μας περιλαμβάνει επίσης αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Αφρικής, ενώ τα πρωταθλήματα της Σουηδίας, Αργεντινής, Αμερικής, Ιρλανδία και Νορβηγίας συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσος» της Φρέντρικσταντ κόντρα στη Μιοντάλεν σε απόδοση 1.83. Με την αναμέτρηση του «Nye Stadion» ανοίγει η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής στην Αντεκολίγκα (Β’ Νορβηγίας). Στη Φρέντρικσταντ, το σίριαλ με την ασθένεια του κόουτς Μπάρκερουντ συνεχίζεται, αλλά έστω και χωρίς αυτόν στον πάγκο, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Φόλο. Πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε επίπεδο Πρωταθλήματος, μετά από αυτή κόντρα στη Χαμ Καμ με 3-0, και τρίτη συνολικά στην τελευταία εξάδα αγώνων της σε επίπεδο Αντεκολίγκα. Από την άλλη πλευρά η επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων δε βρήκε τη Μιοντάλεν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Μπόντο Γκλιμτ από την οποία ηττήθηκε 0-3. Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της σε επίπεδο Πρωταθλήματος, αναμετρήσεις στις οποίες δεν έχει καταφέρει να πετύχει καν γκολ. Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Αργεντινής και το «Διπλό» Draw No Bet της Σαν Λορέντσο κόντρα στην Ιντεπεντιέντε σε απόδοση 2.20. Η στατιστική είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων καθώς γράφει μόλις μία ήττα για τη Σαν Λορέντζο στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (1-3-2). Εξάλλου, μία ανάσα πριν τον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας της βρίσκεται η Ιντεπεντιέντε, που έχασε με 2-1 την προηγούμενη εβδομάδα από τη Ρίβερ εκτός έδρας. Για να παραμείνει στην κατηγορία άλλωστε θέλει οπωσδήποτε το απόλυτο στα δύο ματς της απομένουν και παράλληλα να μην πάρει παραπάνω από ένα βαθμό στα ισάριθμά της η Σαν Μαρτίν κι επίσης να χάσει και στα δύο η Αρχεντίνος, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή μέσω μπαράζ με την τελευταία. Μεσοβδόμαδα έχασε με 1-0 στο Κύπελλο (αποκλείστηκε) από την Άρσεναλ Σαραντί παίζοντας με δέκα από το 82' κι ενώ δέχτηκε το γκολ στο 89'.όλις μία ήττα για τη Σαν Λορέντζο στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (1-3-2). Η Σαν Λορέντσο είναι η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, με απολογισμό 4-4-0 και απόλυτα φορμαρισμένη καθώς αυτή τη στιγμή τρέχει ένα αήττητο σερί οχτώ αγώνων. Συνεχίζουμε με την Αμερική και το MLS από όπου κρατάμε τον Άσο Draw No Bet του Κολοράντο κόντρα στο Σαν Χοσέ σε απόδοση 1.62 και τον Άσο του Βανκούβερ απέναντι στη Νιου Ίνγκλαντ σε απόδοση 2.10.

Στις «Μπόμπες» κρατάμε ένα σημείο και συγκεκριμένα το Διπλό Draw No Bet της Έστε απέναντι στην Γκέφλε σε απόδοση 3.05. Συμπεριλαμβανομένης και της διακοπής, η Γκέφλε έχει συμπληρώσει δύο μήνες χωρίς νίκη, με το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα της να είναι στις 14 Απριλίου, με 2-0 τότε επί της Χάλμσταντ. Ο τεχνικός Όλσον έχει πάρει εδώ και καιρό τη …δύσκολη απόφαση να αλλάξει το σύστημα της ομάδας από 4-4-2 σε 4-2-3-1, που έχει φέρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και εύκολο σκοράρισμα για τη Γκέφλε, παράλληλα όμως έφερε και εύκολα γκολ στο παθητικό της. Μάλλον τη χειρότερη στιγμή ήρθε η διακοπή για την Έστερ, που μετά από 7 συνεχόμενες ήττες (6 για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο), πέτυχε τη νίκη και μάλιστα απέναντι στη Γκέτεμποργκ. Στόχος της να μπει με το δεξί και να βρει ξανά τη χαμένη της φόρμα.

Στο Μπάσκετ μπορεί ο Παναθηναϊκός να στέφθηκε πρωταθλητής, όμως η μάχη για την 3η θέση δεν τελείωσε ακόμα. ΑΓΟ Ρεθύμνου και Πανιώνιος παίζουν ξανά σήμερα, με τους Αθηναίους να προηγούνται με 2-1 και τους Κρητικούς να κυνηγούν τη νίκη σήμερα για να ισοφαρίσουν και να μεταφέρουν τη σειρά στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Ο tipster μας έχει επιλέξει το -2 του ΑΓΟΡ σε απόδοση 1.85.

Στο Τένις για το ATP Queen’s Club Murray και Tsonga μας υπόσχονται μία σπουδαία αναμέτρηση. Ο tipster μας επέλεξε το -2 games Μurray σε απόδοση 1.63. Για το ATP Challenger Blois κρατάμε τη νίκη του Julian Reister κόντρα στον Capdeville σε απόδοση 1.72.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Μεταγραφές 2013 - 2014.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares