Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 13:23

Για την έκπληξη η Γάνδη κόντρα στην Άντερλεχτ‏

Belgio-Kupello

Καλησπέρα στους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή καθώς η φάση των ομίλων σε Champions League και Europa League ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια στη Γαλλία θα διεξαχθεί κανονικά αγωνιστική το διήμερο τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Κατηγορία.

Ξεκινώντας με τις «Μπόμπες» και το σημείο της ημέρας βρίσκουμε το 1Χ της Γάνδης με αντίπαλο την Άντερλεχτ σε απόδοση 1.95. Το ματς είναι για την προημιτελική φάση του Κυπέλου και είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες που θα δώσουν οι δύο σύλλογοι στην προσπάθεια για πρόκριση στα ημιτελικά. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους κατάσταση και με το σημερινό παιχνίδι θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή και να ανέβουν ψυχολογικά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Συνεχίζοντας στις «Μπόμπες» βρίσκουμε το Χ2 της Καντεμίρ Καραμπούκ με αντίπαλο την Εσκισεχισπόρ σε απόδοση 2.03. Οι γηπεδούχοι σήμερα δίνουν το δεύτερο φετινό αγώνα τους στο Κύπελλο, έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Μπούγκσασπορ με 4-0. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και είναι για τη φάση των «16». Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειασθεί πέναλτι. Πάντως οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται πιο έτοιμοι στο θεσμό έχοντας ξεπεράσει τρία εμπόδια (Γκουμουσάνεσπορ 3-2, Ματάλιασπορ 1-0 και Γκαζιάντεπ Μπουγιουκσεχίρ 1-2) και έχουν στόχο να συνεχίσουν. Με το Χ2 πάμε και στην αναμέτρηση Νοτς Κάουντι – Ρόδεραμ για το Κύπελλο Αγγλίας σε απόδοση 1.92. Είναι ο δεύτερος αγώνας (1-1 το πρώτο ματς) και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Η Ρόδεραμ έχει δείξει πως ενδιαφέρεται για το θεσμό και σήμερα θα μπει δυνατά για να πάρει την πρόκριση. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στα «Μονά» έχουμε επιλέξει το «Διπλό» της Παρί Σεν Ζερμέν σε απόδοση 1.90 με αντίπαλο τη Βαλενσιέν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν νικητές στα 5 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο τη Βαλενσιέν και απόψε θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να πλησιάσουν την πρωτοπόρο της κατάταξης.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά τα σημεία:

Νις – Ρεν 1 (2.45)

Σάντερλαντ – Ρέντινγκ 1 (2.02)

Μάδεργουελ – Αμπερντίν 1 (2.50)

Τουρ – Λανς 1 (2.50)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με συνοπτικές διαδικασίες Στροφή στα εγχώρια »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares