Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 11:57

Να βάλω τα μεταξωτά;

epanomi panseraikos2012-1

Δεν προσφέρεται και για πολλά πονταρίσματα η σημερινή μέρα, καθώς το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, όμως εμείς επιλέξαμε τρεις προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα, από τη Γερμανία, τη Ρωσία και τη Δανία.


Γερμανία: Άμυνα για σεμινάριο

Μόλις δέκα γκολ έχει δεχτεί η Χέρτα σε 17 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα 2, και διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα. Από την άλλη, η Κολωνία τον τελευταίο καιρό προσέχει επίσης πολύ την άμυνά της, έχοντας δεχτεί μόνο δύο γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Λογική επιλογή το under

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΚΟΛΩΝΙΑ - ΧΕΡΤΑ UNDER

Ρωσία: Ρουμπίν-ια και διαμάντια


Ένα μήνα χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Σπαρτάκ Μόσχας, και μπορεί να είχε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μία ομάδα του επιπέδου της. Ο κατήφορός της νομίζουμε πως θα συνεχιστεί και κόντρα στην ισχυρή Ρούμπιν Καζάν. Ποντάρουμε στον άσο. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 1

El Capitano: Να βάλω τα μεταξωτά;

Με το διπλό έφυγε πέρυσι και πρόπερσι από την έδρα της Αάρχους η Σίλκεμποργκ, και ίσως μπορεί να τριτώσει το καλό και φέτος, καθώς η Σίλκεμποργκ είναι ομάδα που παίζει καλά εκτός έδρας. Έχει ρίσκο το διπλό, αλλά αξίζει. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΑΑΡΧΟΥΣ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ 2

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares