Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 14:38

Φινάλε των ομίλων με στοιχηματικό ενδιαφέρον‏

CHAMPIONS-LEAGUE

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Τελευταία πράξη σήμερα για τους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και την Τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Χθες ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλκαι πλήρωσε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.73, ενώ απόδοση 2.17 μας χάρισε και η νίκη τηςΠαρί Σεν Ζερμέν.

Πάμε στις σημερινές μας προτάσεις όπου ξεχωρίζει το Χ2 της Σπάρτακ Μόσχας μέσα στη Σκωτία επί της Σέλτικ σε απόδοση 2.10. Οι Σκωτσέζοι «καίγονται» για τη νίκη και σήμερα θα έχουν όλο το άγχος για να το πετύχουν, σε αντίθεση με τους Ρώσους που θα παίξουν χωρίς άγχος και έχοντας νέο προπονητή. Προφανώς και αξίζει στοιχηματικά να κοντράρουμε τη Σέλτικ καθώς δεν είναι ομάδα με βαριά φανέλα στην Ευρώπη και ούτε το ακλόνητο φαβορί που δεν μπορεί να σπάσει στο 1.45. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέξαμε και το over 2.5 σε απόδοση 1.80. Στις «Μπόμπες» βρίσκουμε ακόμα το Χ2 της Πεσκάραεπί της Κάλιαρι σε απόδοση 2.20 για το Κύπελλο Ιταλίας.

Δείτε στο Betarades τα πληρέστερα Στατιστικά όλων των πρωταθλημάτων

Στα «Μονά» έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοβαθμίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Λιλ με αντίπαλο τη Βαλένθια. Οι Γάλλοι θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι φέτος, σε μία χρονιά που τίποτα δεν πήγε καλά στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά οι Ισπανοί με νέο τεχνικό τον Βαλβέρδε, που δε θα καθίσει στον πάγκο σήμερα δεν έχει να ελπίζει σε πολλά, μια και πρέπει η Μπάγερν να μη νικήσει για να καταλάβουν οι «νυχερίδες» την πρώτη θέση. Τέλος Over 2.5 γκολ βλέπουμε και στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κλουζ σε απόδοση 1.80. Οι Ρουμανοι θέλουν αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ» και θα παλέψουν απο την αρχή για το γκολ, με τους Άγγλους να εκμεταλλεύονται τα κενά στην άμυνα και να σκοράρουν, καθώς διαθέτουν εξαιρετικούς επιθετικούς (Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Τσιτσαρίτο).

Στο Μπάσκετ έχουμε τέσσερις δυνατές επιλογές απο το Eurocup. Δείτε εδώ αναλυτικά τα σημερινά μας σημεία.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φινάλε στο Europa League Νίκη και μόνο νίκη. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares