Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 10:49

Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στην Ολλανδία

Ένα παιχνίδι από την Α’ κατηγορία της Ολλανδίας ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής, αυτό ανάμεσα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς και την Αϊντχόφεν!

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Βααλβάικ. Κατάφερε να σκοράρει σε χρονικό σημείο που η αντίπαλος ήταν αυτή που έβγαζε τις φάσεις και πίεζε, διαχειρίστηκε το προβάδισμά της και έτσι ήταν εκείνη που στο τέλος χαμογέλασε. Διανύει με διαφορά την πιο επιτυχημένη χρονιά στην σύγχρονη ιστορία της, διατηρείται στην έκτη θέση και πλέον θα θεωρείται αποτυχία αν δεν συμμετάσχει στα πλέι οφ Ευρώπης.

Η Αϊντχόφεν, από την πλευρά της,έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Φέγενορντ εντός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Προηγήθηκε πολύ νωρίς (4'), ισοφαρίστηκε στα μισά του πρώτου μέρους (22'), ενώ υπέστη μάλιστα και την ανατροπή στο 61'. Ωστόσο, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να σώσει τον βαθμό (71'). Είναι, πλέον, αγκαλιά με τον τίτλο, αφού διατήρησε σταθερή την διαφορά των δέκα πόντων από την περσινή πρωταθλήτρια και παράλληλα το αήττητο. Η Αϊντχόφεν κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και δέχτηκε το γκολ στην μοναδική στιγμή αδράνειάς της, ενώ αντίστοιχα η Φέγενορντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επανάληψη.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, περιμένουμε μία αναμέτρηση με καλό ρυθμό και αρκετά τέρματα. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς επέστρεψε στις επιτυχίες, στο γήπεδό της δημιουργεί πολλές φάσεις και είναι σε θέση να απειλήσει την Αϊντχόφεν και να συνεισφέρει σε θεαματικό παιχνίδι. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares