Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 12:47

Στοίχημα: Με το φαβορί Ρεάλ Μαδρίτης στο “Santiago Bernabeu”

Συναρπαστικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα Τετάρτη (06/03) με το κουπόνι στοιχήματος να περιλαμβάνει σπουδαία ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ δράση έχουμε και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Στις 22:00 στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται τη Λειψία σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη “βασίλισσα” να έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με 66 βαθμούς οδηγεί την κούρσα της Λα Λίγκα.

Πάνω στην Μπόχουμ ξέσπασε η Λειψία στο τελευταίο παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα, διαλύοντας με 4-1 την αντίπαλο της εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου, είναι ασταθής στα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα Γερμανίας βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης. Όσο για το αποψινό παιχνίδι, η Ρεάλ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, υπερέχει σε όλους τους τομείς της Λειψίας και περιμένουμε να ντουμπλάρει τις νίκες της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το Ρεάλ Μαδρίτης -1 Ασιατικό σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares