Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 10:39

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.36 Μαρσέιγ και Μετς

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Παρασκευής (09/02) με δράση σε πρώτης διαλογής πρωταθλήματα της Ευρώπης, που χαρίζουν ευκαιρίες για στοίχημα με αξία.

Μην ξεχνάτε πως στο Betarades.gr θα βρείτε καθημερινά και δυνατά προγνωστικα ΝΒΑ. Η ποδοσφαιρική στοιχηματική πρόταση που ξεχωρίζει σήμερα είναι από τη Λιγκ 1 Γαλλίας και την αναμέτρηση Μαρσέιγ - Μετς. Πάμε να την τσεκάρουμε παρακάτω!

Από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λυών προέρχεται η Μαρσέιγ, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των οκτώ αγώνων (4-4-0) στη Λιγκ 1. Στα δυο τελευταία εντός έδρας αναδείχτηκε ισόπαλη, 1-1 με τη Στρασμπούργκ και 2-2 με τη Μονακό, ενώ στο ενδιάμεσο αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας, καθώς έχασε με 9-8 στα πέναλτι από τη Ρεν (κ.δ. 1-1). Είναι δυνατή στο γήπεδό της, όπου έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει, μάλιστα, σε όλα. Αντίθετα, μόνο σε δύο εξ αυτών διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η Μετς, που μετράει εφτά συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα, με τελευταία την εντός έδρας με 2-1 από τη Λοριάν. Στο γήπεδό της είχε χάσει με 1-0 και από την Τουλούζ, ενώ εκτός έδρας με 1-0 από τη Νις και δεν μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έχει ηττηθεί στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες, με εξαίρεση τη νίκη της με 3-2 επί της Λοριάν. Έχει καταφέρει, πάντως, να πετύχει γκολ στις τέσσερις από τους έξι τελευταίες εξόδους της. Σε καμία εξ αυτών, όμως, δεν διατήρησε απαραβίαστη την εστία της.

Θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες η Μαρσέιγ, που κυνηγάει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ η Μετς σκοράρει με σχετική ευκολία στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.36.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares