Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 11:09

Στοίχημα: Πληρώνει 1.95 το Over στην Καισαριανή

Γεμάτο με συναρπαστικούς αγώνες είναι το σαββατιάτικο (27/01) κουπόνι, με παιχνίδια που τραβούν τα βλέμματα εντός και εκτός συνόρων.

Τα παμε στοιχημα προγνωστικά που επέλεξε το Betarades.gr για να σας στείλει στο ταμείο έρχονται από την αναμέτρηση Κηφισιά - Άρης για τη Σούπερ Λιγκ. Πάμε, λοιπόν, να τσεκάρουμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς (0-1-4) χωρίς νίκη στη Σούπερ Λιγκ η Κηφισιά, που γνώρισε εκτός έδρας συντριβή με 4-1 από τη Λαμία. Στο προηγούμενο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό, στο γήπεδό της ηττήθηκε με 3-2 από τον Ολυμπιακό, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί το Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη, με 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει σημειώσει γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Διαθέτει, όμως, τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με παθητικό 45 τερμάτων σε 19 παιχνίδια.

Από εντός έδρας νίκη με 3-0 στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου προέρχεται ο Άρης. Για τον ίδιο θεσμό και για τη φάση των “16” είχε προηγηθεί η πρόκρισή του επί της ΑΕΚ στα πέναλτι (κ.δ. 1-1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου ηττήθηκε ενδιάμεσα με 2-1 από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Στα πέντε τελευταία ματς μακριά από τη Θεσσαλονίκη έχει απολογισμό δύο νίκες, με πιο πρόσφατη το 4-0 επί του Παναιτωλικού, καθώς και μια ισοπαλία και δυο ήττες. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα δεν κράτησε το μηδέν.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Κηφισιά, χρειάζεται βαθμούς και πρέπει να παίξει ανοιχτά για να βρει γκολ. Καλύτερη ομάδα ο Άρης, είναι πολύ επικίνδυνος όταν βρει χώρους και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares