Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 10:38

Στοίχημα: Αξίζει στο 2.07 το Over στο ”Craven Cottage”

Μια μέρα με γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι αυτή η Τετάρτη (24/01). Υπάρχουν στο κουπόνι αρκετές αναμετρήσεις με ενδιαφέρον, κυρίως για διοργανώσεις κυπέλλων σε Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και τον αγώνα Φούλαμ - Λίβερπουλ. Πέρα από αυτό, μπορείτε να να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τα live casino online με επίσκεψη στο site μας. Πάμε να δούμε παρακάτω τη στοιχηματική επιλογή για σήμερα!

Ήττα από την Τσέλσι με 1-0 εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ υπέστη η Φούλαμ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Προηγουμένως, είχε χάσει και από τη Λίβερπουλ, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, και πάλι εκτός έδρας με 2-1. Με τον τρόπο αυτό, διατήρησε κάποιες ελπίδες να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ενώ στο ματς που έδωσαν στο πρωτάθλημα οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, ξανά στο “Anfield”, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στην έδρα της Φούλαμ είχαν τουλάχιστον από τρία γκολ.

Με άνεση επιβλήθηκε η Λίβερπουλ επί της Μπόρνμουθ με 0-4 εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ τελευταία. Αυτή ήταν και η τρίτη σερί νίκη της σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, μάλιστα. Δείχνει πως δεν αντιμετωπίζει θέμα με τις απουσίες της, με κυριότερη αυτή του Σαλάχ, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αιγύπτου. Καταλαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και είναι στο +5 από την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, με παιχνίδι περισσότερο από τη δεύτερη. Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα εφτα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Θετικό πρόσωπο έδειξε η Φούλαμ στα δύο παιχνίδια της με τη Λίβερπουλ φέτος στο “Anfield”, φάνηκε ανταγωνιστική και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν αναμένεται να κάνουν μια απλή διαχείριση του αποτελέσματος του πρώτου ημιτελικού. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Over 3.0 ασιατικό σε απόδοση 2.07.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares