Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 12:20

Στοίχημα: G/G στο 2.05 στους “Ζωσιμάδες”

Πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/01) με ενδιαφέροντες αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Betarades.gr για στοίχημα σήμερα ξεχώρισε μια επιλογή από αναμέτρηση εντός συνόρων, από τη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός. Πάμε να δούμε το προγνωστικό παρακάτω.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από εκτός έδρας συντριβή με 4-0 από τον ΠΑΟΚ και συγκατοικεί με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μακριά από το γήπεδο του είχε χάσει (2-0) και από τον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα στο ενδιάμεσο πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Αυτή, πάντως, ήταν η μοναδική επικράτηση του στους πέντε τελευταίους αγώνες στους “Ζωσιμάδες”, όπου μετράει ακόμα δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στα τρία από τα πέντε προαναφερθέντα ματς. Μόνο σε ένα όμως, διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Βαριά εντός έδρας ήττα (0-4) από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Πανσερραϊκός, στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αντίθετα, προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με 2-0 επί της Λαμίας στη Σούπερ Λιγκ, ενώ για το πρωτάθλημα είχε προηγηθεί και η ισοπαλία (1-1) στις Σέρρες με την Κηφισιά. Δύο νίκες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 3-2 από τον Παναιτωλικό, είναι ο απολογισμός του στα πέντε τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό του. Έχει πετύχει γκολ, πάντως, στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες του. Κράτησε, όμως, το μηδέν, μόνο σε έναν εξ αυτών.

Δεν έχει περιθώρια ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική στη μάχη για την παραμονή. Θα παίξει επιθετικά, για να ψάξει το γκολ απέναντι σε μια ομάδα που είναι επικίνδυνη όταν βρει χώρους και μπορεί να κάνει τη “ζημιά”. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares