Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 11:00

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 2.16 στο Κόπα Άφρικα

Το κουπόνι της Πέμπτης (18/01) περιλαμβάνει αναμετρήσεις που προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες με αξία για στοίχημα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε την πιο δυνατή πρόταση της ημέρας, που προκύπτει από τον αγώνα Ακτή Ελεφαντοστού - Νιγηρία με ποντάρισμα στα τέρματα. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε για όλες τις ΑΕΚ Μεταγραφές καθώς και όλων των γνωστών συλλόγων εντός και εκτός συνόρων. Ας περάσουμε, τώρα, στη στοιχηματική επιλογή μας!

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η Ακτή Ελεφαντοστού κέρδισε τη Γουινέα-Μπισάου με 2-0. Και το έκανε με άνεση, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον χαρακτηρισμό του φαβορί στο παιχνίδι εκείνο. Πλέον θέλει να κάνει ένα επιπλέον βήμα με στόχο την πρόκριση και αντίπαλο τη Νιγηρία. Τις δύο πιο πρόσφατες φορές που την αντιμετώπισε, η Ακτή Ελεφαντοστού πέτυχε τη νίκη, ενώ παράλληλα κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Στις πέντε από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 γκολ.

Στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα έμεινε η Νιγηρία. Έχασε πολλές ευκαιρίες, έμεινε πίσω στο σκορ και απάντησε άμεσα με την ισοφάριση. Πάντως, η πιο πρόσφατη φορά που κέρδισε τη σημερινή της αντίπαλο ήταν τον Ιούλιο του 2013, στα προκριματικά του Πρωταθλήματος Εθνών Αφρικής. Στα έξι τελευταία μεταξύ τους η Ακτή Ελεφαντοστού μετράει τέσσερις νίκες και η Νιγηρία δύο. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν σκοράρει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Ακτή Ελεφαντοστού μπαίνει με ψυχολογία στον κρίσιμο αγώνα μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα. Από την άλλη, η επίθεση της Νιγηρίας έχει την ποιότητα να πετύχει έστω ένα γκολ απόψε. Θα κρατήσουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.16.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares