Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 13:24

Στοίχημα: Με το φαβορί Γουλβς στο 2.01

Πλούσιο σε δράση το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Κύπελλο Ελλάδας, Αγγλίας και Ισπανίας, δράση έχουμε στη Serie A, ενώ με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το Κόπα Άφρικα.

Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα πρόταση από το FA Cup και τον αγώνα Γουλβς - Μπρέντφορντ, τον οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μπορείτε μέσα από το Betarades.gr να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Super League, όπως για τις Άρης Μεταγραφές.

Στις 21:30 η Γουλβς υποδέχεται στο “Molineux” την Μπρέντφορντ, σε αγώνα ρεβάνς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη διοργάνωση, σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, που τρέχουν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις (3-1-0), βρίσκονται στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμα 20 αγωνιστικών.

Σε αντίθετη κατάσταση η Μπρέντφορντ που δίνει μάχη για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί στα πέντε από αυτά, πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία. Σε διαφορετικό μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Γουλβς έχει το προβάδισμα, στην έδρα της εμφανίζεται πανίσχυρη, παραμένοντας αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, τη στιγμή που η Μπρέντφορντ ηττήθηκε και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Φαβορί οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.01.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares