Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 11:30

Στοίχημα: Combo στο 2.30 από την “OPAP Arena”

Παιχνίδια για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (10/01).

Πέρα από το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός το ενδιαφέρον τραβάει και η αναμέτρηση ΑΕΚ - Άρης, για την οποία το Betarades.gr έχει εντοπίσει combo προγνωστικό με αξία. Ας δούμε ποια είναι η επιλογή παρακάτω!

Από νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας με 2-1 την περασμένη Κυριακή έρχεται η ΑΕΚ για τη Σούπερ Λιγκ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που κέρδισε, έπειτα από το 3-0 εντός έδρας επί του Βόλου και πάλι για το πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη για 11 αγωνιστικές με απολογισμό 8-3-0. Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο +6 από τον Ολυμπιακό, είναι ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ και στο -2 από τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας την Κυριακή. Το No Goal επιβεβαιώθηκε στα οκτώ από τα 14 πιο πρόσφατα ματς της, ενώ Over 2.5 γκολ είχαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

Κέρδισε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Άρης, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Τις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές έχουν απολογισμό 3-1-2, είχε προηγηθεί η ήττα εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης με ανατροπή (3-2) και το “Χ” εντός με τη Λαμία (2-2). Στη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ είναι στο -5 από την πεντάδα πλέον. Τα πέντε από τα εννιά τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με Under 2.5 γκολ, ενώ εφτά από τα 12 τελευταία και πάλι σε όλες τις διοργανώσεις είχαν No Goal.

Με τις πρόσφατες νίκες σε ντέρμπι, και οι δύο αντίπαλοι απέκτησαν ψυχολογία. Στην έδρα της αγωνίζεται η ΑΕΚ και είναι το φαβορί. Δεν έχει περιθώρια για πολλές αλλαγές ο Άρης λόγω απουσιών. Αναμένουμε η “Ένωση” να πάρει τη νίκη, αλλά χωρίς το σκορ να είναι μεγάλο. Θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares