Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:33

Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Αγρίνιο

Συνεχίζεται η δράση στη Σούπερ Λιγκ σήμερα Πέμπτη (04/01) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικό από την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός. Μπορείτε να βρείτε τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς και όλους τους υπόλοιπους της ημέρας στην bwin με πλήθος αγορών. Πάμε να δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

Παρέμεινε αήττητος για τέταρτο σερί ματς (2-2-0) ο Παναιτωλικός, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το προηγούμενο έτος με εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο Αγρίνιο τα τρία προηγούμενα παιχνίδια του, με δυο νίκες, επί της Κηφισιάς (3-0) για τη Σούπερ Λιγκ και επί της Καλλιθέας (3-2) για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και μια ισοπαλία (2-2) με την ΑΕΚ. Τα πάει καλά, σε γενικές γραμμές, τελευταία στην έδρα του, με απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Στους τέσσερις από τους πέντε προαναφερθέντες αγώνες έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μόνο στους δυο εξ αυτών, ωστόσο, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Με θετικό τρόπο έκλεισε το 2023 για τον Πανσερραϊκό, που αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στις Σέρρες με την ΑΕΚ. Στο ίδιο γήπεδο είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λιγκ, ενώ για το Κύπελλο Ελλάδας επικράτησε με 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Αυτή ήταν και η μοναδική νίκη του στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς, καθώς ηττήθηκε για το πρωτάθλημα από ΠΑΟΚ (5-0), Βόλο (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (1-0). Έχει πετύχει γκολ στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Μόνο σε έναν από τους οκτώ τελευταίους αγώνες του, όμως, διατήρησε το μηδέν.

Τα πάει καλά στο γήπεδό του ο Παναιτωλικός, έχουν ρυθμό τα τελευταία παιχνίδια του και είναι παραγωγικός. Δεν φοβάται ο Πανσερραϊκός, που παλεύει όλους τους αγώνες και παίζει επιθετικά. Με τα δεδομένα αυτά, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares