Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 14:49

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.05 στο “Vallecas”

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για πάμε στοίχημα είναι και σήμερα αμέτρητες, με τα παιχνίδια της Serie A και της La Liga να ξεχωρίζουν.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Βαγιεκάνο - Θέλτα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

16η Αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Βαγιεκάνο να υποδέχεται τη Θέλτα στις 22:00. Νίκη επί της Γεκλάνο με 2-0 εκτός έδρας στο Κύπελλο πανηγύρισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Βαγιεκάνο, που αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Εκεί διασύρθηκε με 4-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση.

Από την πλευρά της η Θέλτα επικράτησε με 2-1 της Σεστάο Ρίβερ στο Κύπελλο, έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι, καθώς με εννέα βαθμούς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της Λα Λίγκα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κάντιθ στο πιο πρόσφατο ματς, συμπλήρωσε 11 παιχνίδια χωρίς νίκη. Βαγιεκάνο και Θέλτα έρχονται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι, περιμένουμε αντίδραση και από τις δύο ομάδες, πιστεύουμε πως θα παλέψουν εξ ίσου σκληρά για τη νίκη και θα συμβάλλουν στο να γίνει ένα “γεμάτο” παιχνίδι. Επιλέγουμε over 2,5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares