Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 10:38

Στοίχημα: Γουλβς με κάλυψη στο 2.20

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο στοιχημα κουπονι της Δευτέρας (27/11), ωστόσο στο πρόγραμμα υπάρχουν σπουδαία ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Premier League και το παιχνίδι Φούλαμ - Γουλβς, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

13η Αγωνιστική στην Premier League με τη Φούλαμ να υποδέχεται τη Γουλβς, αναζητώντας αντίδραση. Γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Άστον Βίλα στο πιο πρόσφατο ματς, ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται στη 15η θέση μετά το πέρασμα 12 αγωνιστικών.

Από την πλευρά της η Γουλβς πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, άφησε στην άκρη την ήττα με 2-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι η μοναδική στα επτά τελευταία ματς στην Premier League. Βρίσκεται στη 12η θέση, θέλει να “χτίσει” στη νίκη επί της Τότεναμ, έχει συνοχή, παίζει με ένταση ως το τέλος των αγώνων, δεν μοιάζει με αουτσάιντερ στο Λονδίνο απόψε. Έχουν το προβάδισμα νίκης οι φιλοξενούμενοι και θα κρατήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares