Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 11:22

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ στη Γεωργία

Οι εθνικές ομάδες και οι αγώνες τους για τα Προκριματικά Euro 2024 ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (16/11).

Τα προγνωστικα στοιχηματος σημερα του Betarades.gr έρχονται από την αναμέτρηση Γεωργία - Σκωτία, με ποντάρισμα στα γκολ. Η ανάλυση και η πρόταση ακολουθούν παρακάτω.

Προέρχεται από εντός έδρας επικράτηση η Γεωργία επί της Κύπρου με 4-0. Είναι στην προτελευταία θέση του ομίλου και στο -8 από Ισπανία και Σκωτία. Πλέον θα προσπαθήσει για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 στα πλέι οφ τον Μάρτιο. Στις 10 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της ο απολογισμός της είναι 7-2-1, έχοντας χάσει μόνο από την Ισπανία με 7-1. Διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε εφτά από αυτά τα ματς και σημείωσε 2+ τέρματα σε έξι. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μπήκαν Over 2.5 γκολ.

Η Σκωτία έχασε πιο πρόσφατα με 4-1 εκτός έδρας από τη Γαλλία. Έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου, ισοβαθώντας με την 1η Ισπανία. Στις έξι τελευταίες εξόδους έχει απολογισμό 2-1-3, κέρδισε τη Νορβηγία 2-1 και την Κύπρο 3-0. Ενώ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα.

Θα παίξει με απουσίες η Σκωτία στην Τιφλίδα, ενώ στοχεύει στην κορυφή του ομίλου. Η Γεωργία πλέον δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Euro μόνο στα πλέι οφ τον Μάρτιο. Περιμένουμε και οι δύο ομάδες να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα, θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares