Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 14:45

"Βομβαρδισμός" επιτυχιών, έπεται συνέχεια‏.

SERIA-A-1

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Για ακόμα μία μέρα είχαμε «βομβαρδισμό» επιτυχιών στις «Μπόμπες» με 4/5 σημεία να περνάνε χθες στα κύπελλα και στην Ιταλία. Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη απόδοση ήρθε από το 1-1 τηςΔρέσδηςμε αντίπαλο τοΑννόβερομε το Χ2 να πληρώνει 3.20. Επίσης και το «διπλό» τηςΣουόνσιμέσα στο «Ανφιλντ» προβλέφθηκε σωστά δίνοντάς μας απόδοση 2.63, , ενώ «μπόμπα» έσκασε και στο κύπελλο Δανίας με τηΛίνγκμπινα νικά τηνΆαρχουςμε 3-2 και να πληρώνει απόδοση 1.98.

Τέλος στην Ιταλία επιλέξαμε σωστά την Τορίνο στο Χ2 με αντίπαλο τη Λάτσιο «παίρνοντας» απόδοση 2.10. Μοναδική «απώλεια» το 4-2 της Κάλιαρι με αντίπαλο τη Σιένα. Συνολικά το τελευταίο τριήμερο είχαμε 8/11 κερδισμένες προτάσεις στις «Μπόμπες». Σήμερα, λοιπόν πάμε να συνεχίσουμε το σερί μας στη συγκεκριμένη κατηγορία με τον «Άσσο» DNB (dnbσημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Τζένοα κόντρα στη Φιορεντίνα σε απόδοση 2.64 στην BetVictor. ΗΤζένοασήμερα έχει σύμμαχο την προϊστορία, μια και έχει να χάσει απο τη Φιορεντίνα από το 1983.

Μάλιστα στα τελευταία 11 παιχνίδια οι γηπεδούχοι μετρούν 3 νίκες, ενώ 8 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Θα πρέπει να τονίσουμε πως στο προηγούμενο παιχνίδι ηΦιορεντίναευνοήθηκε κατάφορα απο τη διαιτησία κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια. Έτσι με βάση όλα τα παραπάνω βρίσκουμε εξαιρετική αξία στο 2.64 απόδοση που προσφέρεται o «Άσσος»Draw No Bet

Σήμερα η Euroleague επιστρέφει σε δράση με τον Παναθηναϊκό να παίζει στην Τουρκία με τη Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα του Πεδουλάκη έχει αρχίσει και βρίσκει σταδιακά τα πατήματά της, σήμερα όμως αγωνίζεται σε μια καλή έδρα και απέναντι σε ένα σύνολο που δείχνει να έχει αρκετές λύσεις. Σίγουρα πολλά θα κριθούν και από το αν θα προλάβει να αγωνιστεί κανονικά ο ΜακΚάλεμπ, μια και μιλάμε τότε για εντελώς διαφορετικό ματς. Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό και πιστεύουμε ότι θα κρατήσει τη διαφορά σε λογικά πλαίσια αν χάσει. Συν τοις άλλοις, βλέπουμε και ψηλό σκορ στο παιχνίδι, με δύο φύσει επιθετικές ομάδες, αλλά και μία Φενέρ που θα θέλει να ανοίξει το ρυθμό από νωρίς. Παναθηναϊκός +7.5 (1.85 Pinnacle) & Over 151.5 (1.91 888.com). Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις υπόλοιπες προτάσεις για την κατηγορία Eu Basket.

Στο NBA σήμερα πάμε με ένα σημείο που είναι το Under 201.5 πόντοι στον αγώνα Σαν Αντόνιο – Οκλαχόμα σε απόδοση 1.85.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σολομώντεια λύση Πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares