Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 10:36

Στοίχημα: Με Λειψία στο 1.95

Το ενδιαφέρον για στοίχημα σήμερα Τρίτη (31/10) εστιάζεται κυρίως σε διοργανώσεις κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να βλέπετε παμε στοιχημα αποτελεσματα καθημερινά με την επίσκεψή σας στο Betarades.gr, το οποίο ξεχώρισε δυνατό προγνωστικό από το Κύπελλο Γερμανίας και την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ - Λειψία.

Από ήττα έρχεται η Βόλφσμπουργκ, έχασε με 3-2 εκτός έδρας από την Άουγκσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα. Πλέον μετράει τρεις σερί ήττες, καθώς δεν τα κατάφερε και κόντρα στη Λεβερκούζεν εντός (1-2), αλλά και στην Στουτγκάρδη εκτός (3-1). Μετά από αυτά, έχει πέσει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα. Έχει χάσει από τη Λειψία στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Στα τρία τελευταία ματς της επιβεβαιώθηκε το Over 2,5.

Εμφατική νίκη επί της Κολωνίας με 6-0 εντός έδρας πέτυχε τελευταία η Λειψία στο πρωτάθλημα. Είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη, που είναι στις θέσεις 4 και 3 αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει το Κύπελλο Γερμανίας τις δύο τελευταίες σεζόν. Παραμένει αήττητη σε τρεις αγώνες, στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της εντός κι εκτός συνόρων έχει μόνο νίκες, στις τέσσερις από αυτές σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Έχει πάρει τον τίτλο η Λειψία τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ διαθέτει ανεβασμένη ψυχολογία μετά από τη νίκη με ευρύ σκορ που πέτυχε επί της Κολωνίας. Με τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βόλφσμπουργκ, οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να φτάσουν τις έξι σερί νίκες εκτός έδρας. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares