Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 12:32

Στοίχημα: “Τρομάζει” στο “St. James' Park” η Νιούκαστλ

Για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα Τετάρτη (25/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ σπουδαίες αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή δράση έχουμε σε Αγγλία, Super League 2, Αργεντινή, Βραζιλία και σε πολλά ακόμη πρωταθλήματα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Νιούκαστλ - Ντόρτμουντ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στη sportingbet.

3η αγωνιστική για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται στις 22:00 την Ντόρτμουντ. Στην κορυφή του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς οι γηπεδούχοι, βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους για την Πρέμιερ Λιγκ διέλυσαν με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας. Η Νιούκαστλ συμπλήρωσε έτσι οκτώ ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει τα 5/6 πιο πρόσφατα, ενώ εντός έδρας έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Το εμπόδιο της Βέρντερ Βρέμης με 1-0 ξεπέρασε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Ντόρτμουντ. Τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει τέσσερις νίκες σε αυτές, στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ με έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές. Οι Γερμανοί ταξίδεψαν με καλή ψυχολογία στην Αγγλία, γνωρίζουν ωστόσο ότι τους περιμένει δύσκολο βράδυ στο “St. James' Park”, κόντρα στη Νιούκαστλ που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και… τρομάζει μπροστά στο κοινό της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares