Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 12:08

Στοίχημα: Over σε απόδοση 2.20 στο “Arena Fonte Nova”

Σε χαλαρούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτή την Τετάρτη (18/10), καθώς οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης είχαν υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα.

Δράση με ενδιαφέρον, ωστόσο, υπάρχει στη Λατινική Αμερική και την Α΄ Βραζιλίας, από όπου έρχεται στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr. Συγκεκριμένα, από την αναμέτρηση Μπαΐα - Ιντερνασιονάλ. Μπορείτε να βρείτε όλους τους αγώνες της ημέρας στην bet365 gr με κορυφαίες αποδόσεις. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε.

Από εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη έρχεται η Μπαΐα καθώς νίκησε με 4-6 την Γκοϊάς. Σε παιχνίδι που είχε μεγάλη σημασία για την παραμονή και μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 4-3 πριν κάνει την ανατροπή. Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, επέστρεψε στις νίκες, τελευταία έχασε στο γήπεδό της με 1-0 από τη Φλαμένγκο. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση παραμονής στον βαθμολογικό πίνακα, στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού. Στα οκτώ από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί Over 2,5 γκολ.

Κέρδισε τελευταία η Ιντερνασιονάλ με 3-2 εντός έδρας την Γκρέμιο. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό τρεις ήττες και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στα εννιά πιο πρόσφατα ματς της μακριά από το γήπεδό της έχει νικήσει μόνο την Μπολιβάρ. Στις πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal και το Over 2,5 γκολ.

Πιο επιθετικά παίζει στο γήπεδό της η Μπαΐα, μόλις σε ένα από τα 12 τελευταία ματς εκεί δεν βρήκε δίχτυα. Ενώ και η Ιντερνασιονάλ έχει την ποιότητα να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares