Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 14:19

Στοίχημα: Πληρώνει στο 1.95 η Σεβίλλη

Γεμάτο με αγώνες που έχουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτό το Σάββατο (07/10).

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό για ταμείο από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Σεβίλλη - Ράγιο Βαγεκάνο. Στην ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε και για τη βαθμολογία UEFA και για το που βρίσκεται η Ελλάδα στη σχετική κατάταξη. Πάμε τώρα στη στοιχηματική μας πρόταση!

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Σεβίλλη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με 2-2 κόντρα στην Αϊντχόφεν. Είχε προηγηθεί το 1-1 με τη Λανς στην πρεμιέρα, ενώ χωρίς νικητή (0-0) έληξε και το παιχνίδι της με την Οσασούνα για τη Λα Λίγκα. Αντίθετα, διέλυσε με 5-1 την Αλμερία και ηττήθηκε 1-0 από την Μπαρτσελόνα. Δυο νίκες μια ισοπαλία και δυο ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-2) από τη Χιρόνα, ήταν ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει καταφέρει, πάντως, να πετύχει γκολ σε όλα, ενώ αντίθετα δεν τα πάει το ίδιο καλά στην άμυνα, καθώς μόνο σε ένα εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Σερί ισοπαλιών για τη Ράγιο Βαγεκάνο, καθώς το 2-2 με τη Μαγιόρκα ήταν η τρίτη διαδοχική. Είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα στις Βιγιαρεάλ (1-1) και Κάντιθ (0-0), ενώ είχε κερδίσει με 2-0 την Αλαβές, επίσης, για τη Λα Λίγκα. Τα πάει καλά, σε γενικές γραμμές, μακριά από το γήπεδό της, με δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 1-0 από την Μπέτις, στα τέσσερα τελευταία ματς. Στα δύο από αυτά, μάλιστα, έχει σκοράρει. Αντίθετα, στα έξι από τα εννιά πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της, δέχτηκε γκολ.

Μετά την ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλλη θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στην Λα Λίγκα με νίκη και να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Μπορεί να τα καταφέρει, έστω και αν απέναντί της έχει έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Ράγιο Βαγεκάνο. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares