Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 13:15

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.05 στις Σέρρες

Αμείωτη παραμένει η δράση και σήμερα Πέμπτη (28/09) στο κουπόνι στοιχήματος, με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται στη Super League, ενώ παιχνίδια με έντονο ενδιαφέρον διεξάγονται σε La Liga & Serie A.

Το Betarades.gr ξεχώρισε από το σημερινό πρόγραμμα πρόταση από την αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μπαίνοντας στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις hot προτάσεις ποδοσφαίρου αλλά και φυσικά προγνωστικά μπάσκετ.

Στις 17:30 ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να “χτίσει” στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Λαμίας (2-0). Ήταν η πρώτη φετινή νίκη του Πανσερραϊκού, προηγήθηκαν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Κηφισιά (4-4), Παναιτωλικό (1-1) και ΑΕΚ (1-1) αλλά και η ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα με 2-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αποτέλεσμα ψυχολογίας αναζητά σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, που θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα. Δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας, προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Αστέρα Τρίπολης (2-2) και Παναιτωλικό (0-0), η ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-1) αλλά και η νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς στην πρεμιέρα. Αγωνίζεται με καλή ψυχολογία ο Πανσερραϊκός και για δεύτερο σερί ματς εντός έδρας, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που ψάχνει αντίδραση, βρίσκει τρόπους στο σκοράρισμα και περιμένουμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares