Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 13:33

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “San Siro”

Η ώρα για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε και σήμερα Τρίτη (19/09) το κουπόνι περιλαμβάνει οκτώ σπουδαίες αναμετρήσεις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα υπάρχει δράση σε Αγγλία, Αργεντινή και Βραζιλία, με τις ευκαιρίες για στοίχημα να είναι για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Μίλαν - Νιούκαστλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

1η Αγωνιστική στον 6ο όμιλο με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο “San Siro” στις 19:45. Στην άκρη την ντροπιαστική ήττα από την Ίντερ με 5-1 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στη Serie A θέλει να αφήσει άμεσα η Μίλαν που αναζητά σήμερα αντίδραση. Τερμάτισε με τον χειρότερο τρόπο το νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα και δίνει σήμερα το πρώτο της παιχνίδι τη φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και δύσκολα η Νιούκαστλ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπρέντφορντ με 1-0 στην Premier League, αφήνοντας πίσω της τις τρεις σερί ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (1-0), Λίβερπουλ (1-2) και Μπράιτον (3-1). Βρίσκεται στη 12η θέση του πρωταθλήματος μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών, επιστρέφει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2002-03. Η Μίλαν δεν έχει περιθώρια λάθους, αναζητά αντίδραση μετά τη συντριβή από την Ίντερ και θέλει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, κόντρα στη Νιούκαστλ που έρχεται από νίκη, διαθέτει ποιότητα και μπορεί να γίνει απειλητική. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares