Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 14:33

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στην “OPAP Arena”

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κυριακάτικο κουπόνι, με ντέρμπι στη Super League αλλά και δυνατά παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη.

Οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι και σήμερα αμέτρητες και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το ντέρμπι της “OPAP Arena” ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

4η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με την Ένωση να υποδέχεται στις 21:30 τον Ολυμπιακό, θέλοντας να “χτίσει” ένα νικηφόρο σερί. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Βόλο με 3-2 εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το 3Χ3 κόντρα σε Πανσερραϊκό (2-0), Ατρόμητο (4-0) και Λαμία (4-0), ενώ έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με το μυαλό στην Ευρώπη και οι “ερυθρόλευκοι”, καθώς υποδέχονται την ερχόμενη Πέμπτη τη Φράιμπουργκ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή πριν τη διακοπή, χρειάζεται τη νίκη και θα έχει απόψε τη στήριξη των φιλάθλων της, κόντρα στον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε σούπερ φόρμα και διαθέτει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Περιμένουμε ντέρμπι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares