Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 10:43

Στοίχημα: Πρόταση στο 2.43 από το Νορβηγία - Γεωργία

Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Euro 2024 μονοπωλούν και σήμερα Τρίτη (12/09) το ενδιαφέρον και ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν δυνατά ματς για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική αλλά και σπουδαία διεθνή φιλικά ματς.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Νορβηγία - Γεωργία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην stoiximan.

Στις 21:45 στο Όσλο η Νορβηγία υποδέχεται τη Γεωργία για την 6η αγωνιστική στον 1ο όμιλο. Δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις την περασμένη αγωνιστική η Νορβηγία, αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Ιορδανία, την οποία διέλυσε με 6-0. Στα Προκριματικά μετράει μόλις μια νίκη σε τέσσερα ματς, την πανηγύρισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόντρα στην Κύπρο με 3-1, είχαν προηγηθεί οι ήττες από Ισπανία (3-0) και Σκωτία (1-2) και η ισοπαλία με τη Γεωργία (1-1) και ενώ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του γκρουπ.

Από την πλευρά της η Γεωργία έζησε εφιαλτικές στιγμές την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ισπανία, από την οποία διασύρθηκε με 7-1 εντός έδρας. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, καθώς προηγήθηκε αυτή από τη Σκωτία (2-0), μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών έχει απολογισμό 1-1-2. Ψάχνει απόψε αντίδραση και θέλει να αφήσει πίσω της τη συντριβή από την Ισπανία, κόντρα στη Νορβηγία που θέλει βαθμούς και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.43.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares