Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 12:36

Στοίχημα: Πληρώνει στο 2.15 το combo της Νάπολι

Σε δυνατούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα, ενώ επιλογές για στοίχημα δίνει και το μουντομπάσκετ 2023.

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό ποδοσφαίρου από τη Σέριε Α και τον σπουδαίο αγώνα Νάπολι - Λάτσιο.

Συνεχίζει ακάθεκτη και στη νέα Σέριε Α, μετά την κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος, η Νάπολι που επικράτησε με 2-0 επί της Σασουόλο. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, καθώς είχε περάσει με 3-1 και από την έδρα της Φροζινόνε. Εντυπωσιακή η πρόσφατη εντός έδρας συγκομιδή της, καθώς έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία (1-1) με τη Σαλερνιτάνα. Στα τρία από αυτά, μάλιστα, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Ακόμη, είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει έξι γκολ στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες, φιλικούς και επίσημους.

Τραγικό το ξεκίνημα της Λάτσιο στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Έπεσε θύμα δυσάρεστης έκπληξης στην έδρα της και έχασε (0-1) από την Τζένοα, ενώ στην πρεμιέρα της Σέριε Α ηττήθηκε με 2-1 από τη Λετσε. Συνολικά έχει χάσει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες, ενώ κέρδισε μόνο την αδύναμη Λάτινα με 9-0. Τρεις ήττες και δυο νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-0 επί της Έμπολι, είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, έχει δεχτεί γκολ στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες στη Σέριε Α.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του τίτλου ξεκίνησε η Νάπολι, που τα πάει εξαιρετικά στην έδρα της και σκοράρει με ευκολία. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση που βρίσκεται η Λάτσιο. Θα επιλέξουμε το 1 & over 1,5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares