Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 12:07

Στοίχημα: Πληρώνουν 2.10 τα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Γεμάτο είναι το κουπόνι της Κυριακής (27/08) με αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος εντόπισε δυνατό προγνωστικό το Betarades.gr. Στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για ΠΑΟ Μεταγραφές όπως και όλων των μεγάλων συλλόγων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός και επικράτησε με 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Είχε προηγηθεί η νίκη του με 2-0 επί του Πανσερραϊκού, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Είναι αήττητος στις τέσσερις επίσημες αναμετρήσεις που έχει δώσει την τρέχουσα σεζόν, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, το 1-1 με τη Γκενκ. Τα πάει πολύ καλά στην έδρα του, όπου έχει κερδίσει τα εφτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο στα μισά εξ αυτών, ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Το πρώτο του επίσημο φετινό παιχνίδι θα δώσει ο Ατρόμητος, καθώς αυτό της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε. Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του ο προπονητής Κόουλμαν, αν και ήταν μέτρια η παρουσία της ομάδας του Περιστερίου στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ενώ έκανε και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Ολοκλήρωσε αήττητος τον κύκλο των πέντε φιλικών, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 2-2 με τον ΟΦΗ. Έχει πετύχει γκολ και στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις του, φιλικές και επίσημες. Στις έξι από τις δέκα τελευταίες, όμως, δεν διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης με τη νίκη του επί της Τσουκαρίτσκι, πήρε ψυχολογία και είναι το φαβορί και στο τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι του. Ο Ατρόμητος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, διατήρησε τον Κόουλμαν στην τεχνική ηγεσία και ξεκινάει με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα. Θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares