Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 14:16

Πληρώνει το Goal/Goal στο Champions League

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Εβδομάδα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με το πρώτο μέρος της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ να ανοίγει σήμερα την αυλαία. Αγωνιστική δράση βέβαια υπάρχει και στην Αγγλία με αγώνες για την Τσάμπιονσιπ, την Α’ και Β’ Αγγλίας. Αρχίζοντας από τις «Μπόμπες» βρίσκουμε το Χ2 της Κλουζ μέσα στην Τουρκία με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ σε απόδοση 2.53. Οι Ρουμάνοι είνα σε εξαιρετική φόρμα, με τους Τούρκους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και να έχουν αρκετό άγχος, που μάλλον θα τους στοιχίσει το «τρίποντο». Στα «Μονά» τώρα έχουμε τρία σημεία που ξεχωρίζουν όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχίζουμε με το Goal/Goal στον αγώνα Γιουνάιτεντ – Μπράγκα που παίζεται σε απόδοση 2.00 στην Interwetten. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) στον αγώνα Σαχτάρ – Τσέλσι που πληρώνει στην BetVictor 2.22. Τέλος στον αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα ξεχωρίσαμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Στην Αγγλία ξεχωρίζει σήμερα το Χ2 της Τσάρλτον μέσα στη Λιντς σε απόδοση 2.02 στην Bet365. Οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μια και έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, χωρίς να διαθέτουν κακή ομάδα. Έτσι το 2.02 αποτελεί «δέλεαρ», μια και μας καλύπτει «πλήρως» και στην ισοπαλία. Τέλος απο την Α’ Αγγλίας επιλέξαμε το «Διπλό» Draw No Bet στην αναμέτρηση Σκάνθροπ – Πρέστον σε απόδοση 1.95 στην Bet 365.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 48€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

Μπάτε – Βαλένθια Goal/Goal (1.78)

Μίντλεσμπρο – Χαλ Σίτι Χ (3.50)

Γουίμπλεντον – Μπρίστολ Ρόβερς 1 (2.60)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares