Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 14:33

Επιλογές για όλα τα γούστα‏

greece-1-sportscyclades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Άκρως ποδοσφαιρική μέρα η σημερινή με το κουπόνι να μας προσφέρει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια για στοιχηματισμό.

Νωρίς – νωρίς βρίσκεται η ευκαιρία της ημέρας καθώς πάμε με τον «Άσσο» της Σανταντέρ στον αγώνα με τη Λούγκο που παίζεται στο 2.05 στην BetVictor.

Συνεχίζοντας στα Μονά βρίσκουμε τον «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμά μας επιστρέφεται) της Νιούκαστλ στο ντέρμπι-μίσους με τη Σάντερλαντ. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και μπορούν να φύγουν νικητές πληρωνοντάς μας απόδοση 2.05. Δυνατός «Άσσος» και αυτός της Οσασούνα στον αγώνα με την Μπέτις που παίζεται στο 2.05 στην Mybet.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα «Μονά»

Στις «Μπόμπες» τώρα ποντάρουμε στη Βέροια που μπορεί να φύγει αλώβητη από την Τρίπολη. Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της «Βασίλισσας» του Βορρά με τον Καρύδα στον πάγκο δείχνουν μία ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πως να το πάρει. Το Χ2 στο 2.49 σίγουρα αξίζει το ποντάρισμά μας. Η άλλη «δυνατή» Μπόμπα έρχεται απο τη Νορβηγία και πρόκειται για το Χ2 της Σόγκνταλ με αντίπαλο τη Βίκινγκ στο 2.30 στην Bet365.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις «Μπόμπες»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η μάχη της Κρήτης Καλύτεροι οι Βιόλα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares