Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 10:37

Στοίχημα: Σούπερ Combo στο 1.97 από Σουηδία

Η ποδοσφαιρική δράση που τραβάει τα βλέμματα για προγνωστικά από το πρόγραμμα της Παρασκευής (07/07) περιλαμβάνει αγώνες από σκανδιναβικές χώρες. Έχει αξία combo επιλογή από τη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Λαντσκρόνα - Γιόνσεπινγκ, με ποντάρισμα στα γκολ. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Από ήττα (2-1) στη φιλική αναμέτρηση με τη Σοντερίσκε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Σουηδίας, προέρχεται η Λαντσκρόνα. Είχε χάσει και στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι, πριν τη διακοπή, με το ίδιο σκορ (2-1), από την Μπράγκε, ενώ είχαν προηγηθεί η νίκη (1-0) επί της Έργκριτε και η ισοπαλία(1-1) με την Τρέλεμποργκ. Τα καταφέρνει στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς. Έχει σκοράρει, μάλιστα, στα εφτά από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της. Αντίθετα,  σε κανέναν από τους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Με νίκη έκλεισε τις επίσημες υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος η Γιόνσεπινγκ, που επικράτησε με 3-1 επί της Τρέλεμποργκ. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) με τη Χέλσινγκμποργκ, ενώ σε πρόσφατο φιλικό ηττήθηκε (0-3) από τη Βάρναμο. “Τρέχει” αήττητο σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια της, με τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη, με 1-0 επί της Γκάις. Αυτός ήταν και ο μοναδικός από τους  προαναφερθέντες αγώνες, που κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει γκολ στις έξι από τις εφτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Η Λαντσκρόνα ποντάρει στη δύναμη της έδρας της, όμως η Γιόνσεπινγκ παρουσιάζεται ανταγωνιστική, μακριά από το γήπεδό της. Σκοράρουν με ευκολία οι δύο ομάδες, αναμένεται ελεύθερο παιχνίδι με φάσεις. Θα επιλέξουμε τη συνδυαστική πρόταση Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.97.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares