Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 11:00

Στοίχημα: Με το φαβορί Λανούς στο 2.10

Αρκετές οι ευκαιρίες για ακόμη μια ημέρα στο κουπόνι πάμε στοίχημα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Αργεντινή και Αμερική.

Την ίδια στιγμή ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις δίνουν σήμερα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ενώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός τη Νορβηγία. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Αργεντινής και την αναμέτρηση Λανούς - Βελέζ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

23η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής με τη Λανούς να υποδέχεται τη Βελέζ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Επικράτησε με 1-0 της Πλατένσε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, συμπλήρωσε επτά ματς αήττητη. Βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου έχει κάνει το 6/6 στα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.

Είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη η Βελέζ, το θυμήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ Σαραντί. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες, έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 13 αγωνιστικών, αναμενόμενα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και στην 25η θέση. Τεράστιες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Λανούς εμφανίζεται πανίσχυρη εντός έδρας, έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί, θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares