Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 13:28

Στοίχημα: Προκαλεί Combo με γκολ στο 2.05 από Νορβηγία

‘Εχει τις ευκαιρίες του το κουπόνι της Τετάρτης (28/06) με τη δράση στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική να τραβούν το ενδιαφέρον.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι μεταγραφές ποδοσφαίρου και μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς έχουν κινηθεί όλες οι ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό με επίσκεψη στο Betarades.gr. Η σημερινή δυνατή επιλογή για στοίχημα έρχεται από το κύπελλο Νορβηγίας και το ντέρμπι για τη φάση των “16” Μπόντο Γκλιμτ - Τρόμσο. Ας δούμε αναλυτικά που ποντάρουμε!

Από την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν εντός συνόρων προέρχεται η Μπόντο Γκλιμτ που έχασε εκτός έδρας από τη Στρομσγκόντσετ με 2-0. Είχαν προηγηθεί 10 συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Κνούτσεν και 11 ματς συνολικά χωρίς να υποστεί ήττα. Εξακολουθεί να έχει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα στο πρωτάθλημα. Στις τέσσερις από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal. Ενώ στα οχτώ από τα 10 τελευταία παιχνίδια της μπήκαν τρία ή παραπάνω τέρματα.

Εντυπωσιακή η πορεία της Τρόμσο το τελευταίο χρονικό διάστημα, πήρε ακόμη μια νίκη, απέναντι στη Στάμπαεκ εντός έδρας με 2-1. Η ομάδα του Χέλστρουπ πλέον μετράει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έχει ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο και σημερινή της αντίπαλο Μπόντο Γκλιμτ. Εφτά από τους 10 πιο πρόσφατους αγώνες της είχαν Over 2.5 γκολ, ενώ σε ισάριθμα παιχνίδια και πάλι από τα τελευταία 10 σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση έχει η Μπόντο Γκλιμτ, που είναι η ποιοτικότερη και πιο δυνατή ομάδα της Νορβηγίας. Ενώ δεν αναμένεται να μη βρει δίχτυα σε δεύτερο συνεχόμενο ματς. Από την πλευρά της, η Τρόμσο διανύει περίοδο φόρμας και σκοράρει με άνεση. Με τα δεδομένα αυτά, θα ποντάρουμε στη συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares