Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 11:10

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Κινγκ Πάουερ

Γεμάτο το πρόγραμμα της Τρίτης (04/04) με αγώνες ανά την Ευρώπη και όχι μόνο που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και στο bwin app θα τους βρείτε όλους σε κορυφαίες αποδόσεις και με πολλές στοιχηματικές αγορές! Από την Πρέμιερ Λιγκ προκύπτει το δυνατό σημείο της ημέρας και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Λέστερ - Άστον Βίλα!

Με υπηρεσιακό δίδυμο πηγαίνει στη σημερινό ματς η Λέστερ, καθώς η συνεργασία με τον Μπρένταν Ρότζερς λύθηκε μετά την ήττα του Σαββάτου με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τις Αλεπούδες στη ζώνη του υποβιβασμού και πιο συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση. Παίζεται το μέλλον τους στην κατηγορία, συμπλήρωσαν επτά ματς μακριά από τις νίκες, σε αυτόν τον αριθμό αγώνων έχουν κατορθώσει να πάρουν μόλις μία ισοπαλία, εκτός έδρας απέναντι στην Μπρέντφορντ με 1-0.

Η Άστον Βίλα, από την άλλη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το πιστοποίησε με τον πιο εμφατικό τρόπο το Σάββατο, όταν κέρδισε με 2-0 την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Διατηρείται αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, επικράτησε στα τέσσερα από αυτά χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, ενώ τους μοναδικούς βαθμούς της σε αυτό το σερί τους έχασε στην έδρα της Γουέστ Χαμ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Λέστερ αν και δεν κερδίζει, σκοράρει με συνέπεια και πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, ενώ η απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς φέρνει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Η Άστον Βίλα, από την άλλη, είναι φορμαρισμένη, περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα ανοίξει και έχει αξία να ασχοληθούμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares