Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 12:09

Ελληνικές μάχες στο Europa League...

paok-2012

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται σήμερα στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, κόντρα σε Μπνέι Γιεχούντα και Μαρίτιμο αντίστοιχα, κι εμείς ποντάρουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, στηρίζοντας τις ελληνικές ομάδες.

 

El Capitano: Γράφεται ιστορία στην Αρκαδία

 

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει έναν ιστορικό αγώνα μπροστά στο κοινό του και σίγουρα θα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει και της ρεβάνς στην Πορτογαλία. Όπου θετικό αποτέλεσμα σημειώσατε μόνο τη νίκη. Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, τόνισε πως οι παίκτες του θα παραταχθούν με επιθετικούς προσανατολισμούς στον συγκεκριμένο αγώνα προκειμένου να πετύχουν πρώτοι γκολ και να στριμώξουν τους αντιπάλους τους. Οι δε παίκτες της Μαρίτιμο, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μάρτινς αναμένεται να διαφυλάξουν αρχικά τα νώτα τους και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν την ελληνική ομάδα στις αντεπιθέσεις. Εκτίμηση μας είναι πως ο σοβαρός και σωστά στημένος Αστέρας θα καταφέρει να πετύχει την νίκη. Ποντάρουμε στον άσο λοιπόν.

 

syros RAOYZAIOS new14

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1

 

Τόλης ο Bomber: Ανοίγει φτερά ο Δικέφαλος

 

Μπορεί η Τούμπα να κουνάει ακόμα το μαντήλι στον Στέλιο Μαλεζά αλλά έστω και χωρίς τον έμπειρο σέντερ-μπακ λογικά η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην άπειρη Μπνέι Γιεχούντα. Η τελευταία έφτασε μέχρι εδώ αποκλείοντας την Σιράκ από την Αρμενία, μία ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Γλυκοκοιτάζουμε το Χ ημίχρονο - 2 τελικό.

 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΠΝΕΪ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ - ΠΑΟΚ Χ/2 ΗΜ/ΤΕΛ

 

 

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα... βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

paros-adonis

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλα για τη νίκη η Σταντάρ Η ώρα των πρωταθλητών... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares