Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 12:43

Για μια θέση στο Champions League...

Ludogorets-Dynamo Zagreb11

Πολύ καλά τα πήγαμε με τις χθεσινές μας προβλέψεις που επιβεβαιώθηκαν, και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και σήμερα, με δύο ακόμα αγώνες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Γιώργος ο Λογικός: Θα τα βρει σκούρα

Στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Λουντογκόρετς Ραζγκράντ η γηπεδούχος έχει το πλεονέκτημα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά η φιλοξενούμενη δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε πολλές ευκαιρίες και θεωρούμε πως και σήμερα θα γίνει ανοιχτό ματς. Θα ποντάρουμε, λοιπόν, στο goal/goal, αφού θεωρούμε πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο.

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ GOAL/GOAL

Τόλης ο Bomber: ΜΠΑΤΕ μέσα για νίκη-πρόκριση!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία ακόμη επαναληπτική αναμέτρηση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή μεταξύ Βαρντάρ (Σκοπίων) και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσίας). Είμαστε της άποψης, πως η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχει την ποιότητα ώστε όχι μόνο να κρατήσει στην ισοπαλία τη Βαρντάρ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και να «ντουμπλάρει» τις νίκες εναντίον της... 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΒΑΡΝΤΑΡ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ Χ/2 ΗΜ/ΤΕΛ  

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα... βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

syros RAOYZAIOS new14

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαφορά ποιότητας...! Μπορεί και με τα δεύτερα.... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares