Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 16:34

Ειρωνική η αντίδραση της Ρόδου για την δικαστική ήττα από την ΠΑΕ Σαντορίνης: «Δεν ασχολούμαστε με νησάκια και χωριά»

Στο ίδιο ειρωνικό ύφος όπως άλλωστε σε όλη τη χρονιά κυμάνθηκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδου μετά την γνωστοποίηση της καταδίκης της από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ, που δικαίωσε στο απόλυτο την ΠΑΕ Σαντορίνης στις ενστάσεις που είχε καταθέσει για πλαστογραφία.

Η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στη δοκιμασία της ομάδας μας ήταν μαζί μας. Ευχαριστούμε τους δικηγόρους μας, τους γιατρούς της Ρόδου, τα στελέχη και τους φίλους που μας συμπαραστάθηκαν, πιστεύοντας αυτό που εμείς, λέμε σε όλους τους τόνους: Η ΡΟΔΟΣ είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με χωριά και νησάκια!

Θέλουμε να υποσχεθούμε σε όλους τους φίλους μας πως ΟΛΑ θα γίνουν όπως πρέπει. Η Αυξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και η Εγγυητική, είναι ηδη δρομολογημένα. Μεταγραφές και ισχυροποίηση είναι δεδομένα. Ξεκαθάρισμα και -ναι- θα αλλάξουμε τώρα και τα πλακάκια!

Φίλες και φίλοι της ΡΟΔΟΥ μας: Η ΡΟΔΟΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και όσο κι αν την κυνηγούν, τόσο πιο πολύ δυναμώνει. Από σήμερα ταχύτερα, ετοιμάζουμε αυτά που πρέπει...

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares