Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 08:40

"Χαμηλά" η μπάλα και στήριξη από όλους!

Οι μέτριες παρουσίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια είχαν συσσωρεύσει πολλά προβλήματα.

Οι φίλαθλοι απογοητευμένοι, οι ποδοσφαιριστές χωρίς καθοδήγηση και κίνητρο, οι διοικούντες άκεφοι και προβληματισμένοι.

Όμως κάποιοι πείσμωσαν, καθώς ενώ όλα τα άλλα τμήματα του συλλόγου δείχνουν μία ιδιαίτερη δυναμική, όπως και οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες, το αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα, η βιτρίνα του σωματείου, κινδύνευε πάλι να έχει ρόλο κομπάρσου.

Τόλμησαν λοιπόν, ενεργοποιήθηκαν, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τα θέματα του τμήματος μπήκαν σε μία σειρά και ακολούθησε η επικοινωνία και κατόπιν η συμφωνία με τον νέο προπονητή, που παρουσιάστηκε νωρίς τον Ιούνιο, δίνοντας το πρώτο ραντεβού για τις 20 Αυγούστου.

Από τότε έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν καθημερινών προπονήσεων και το πρώτο στοίχημα φαίνεται ότι πέτυχε.

Δεν μιλάμε για τα αποτελέσματα, άλλωστε ο ΑΟΠ έκανε πολλές και βαριές ήττες στα φιλικά.

Μέσα όμως από την προπόνηση και με την συνεπή συμμετοχή και την προσπάθεια των παικτών, τα λάθη εντοπίστηκαν και το κυριότερο χτίστηκε μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ παικτών και προπονητή.

Υπάρχει μία συνειδητή πειθαρχία παλιών και νέων, γιατί βλέπουν την πρόοδο μέσα από την κοπιαστική προσπάθεια που γίνεται.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος όμως κέρδισε και την εκτίμηση όλων γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι όχι εύκολο.

alt

Μην ξεχνάμε ότι ήλθε άγνωστος μεταξύ αγνώστων, αφού μόνο όσοι ασχολούνται ενδελεχώς με το ποδόσφαιρο και πέραν του νησιού, τον ήξεραν.

Το «στόχος μας είναι μόνο η δουλειά», λόγια του προπονητή από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, έχουν γίνει σημαία στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες δείχνουν να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν και στα ποδοσφαιρικά στέκια όλοι μιλάνε με καλά λόγια για την εικόνα της ομάδας στο ματς κυπέλου με τον Νηρέα.

Είχαμε καιρό να δούμε τόσο ζεστό και αυθόρμητο χειροκρότημα από τους 150 και πλέον φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Αυτό είναι κατά την γνώμη μου και το μεγαλύτερο όφελος μέχρι τώρα για την ομάδα της Παροικιάς.

Τώρα το βάρος πρέπει να πέσει στην διατήρηση χαμηλών τόνων και σε ακόμα περισσότερη προσπάθεια στις προπονήσεις.

Ανησυχητικό είναι το ότι πολλοί που αμφέβαλαν για την ποιότητα του ρόστερ στις αρχές και μετά τα πρώτα φιλικά, άρχισαν τώρα να μιλούν για πρωταθλήματα και κούπες.

Αγωνιστικά η ομάδα δείχνει να μοντάρει έναν βασικό κορμό και οι επιλογές του προπονητή θα αυξηθούν με την επάνοδο του τραυματία Αρκουλή, του Κασιμάτη και του Δημογιάννη που κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα δεν έχουν επιτρέψει την έκδοση του δελτίου του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες.

Χαμηλά η μπάλα λοιπόν, στήριξη από όλους για να έχει συνέχεια το καλό ξεκίνημα και να αποκτήσει πολύ ενδιαφέρον η φετινή σεζόν για τον ΑΟ ΠΑΡΟΥ. 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares