Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 17:51

Προβληθείτε μέσω του Πανσιφναϊκού

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Πανσιφναϊκού που καλεί όλους όσους μπορούν και θέλουν να διαφημιστούν μέσα από τον σύλλογο.

Ανακοίνωση

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΜε την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και αφού ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έχουν στηρίξει στην μέχρι τώρα πορεία μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλες τις επιχειρήσεις αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να διαφημιστούν, ότι μπορούν να προβληθούν μέσω του Πανσιφναϊκού Αθλητικού Συλλόγου όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Σίφνου αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σας παραθέτουμε μερικούς τρόπους προβολής της επιχείρησής σας μέσω των δραστηριοτήτων της ομάδας.

α) Προβολή της επιχείρησή σας μέσω διαφημιστικής πινακίδας (banner) στο γήπεδο του Θόλου. Το κόστος για κάθε πινακίδα κυμαίνεται ανάλογα με τη θέση της πινακίδας στο γήπεδο και οι προδιαγραφές για την τοποθέτησή της είναι οι διαστάσεις της να είναι 1m ύψος και μέχρι 4m πλάτος και το υλικό να μην θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών.

β) Προβολή της επιχείρησής σας μέσω της αφίσας του κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Η διαφήμισή σας θα είναι τοποθετημένη σε τουλάχιστον 8 αφίσες σε όλα τα σημεία του νησιού κάθε φορά που η ομάδα θα έχει αγώνα στο γήπεδο του θόλου.

γ) Προβολή μέσω του sportcyclades.gr που είναι το ειδησεογραφικό site που περιέχει όλα τα νέα των ομάδων των Κυκλάδων και η διαφήμισή σας θα προβάλετε σε banner κάθε φορά που η ιστοσελίδα θα ανεβάζει νέο περιεχόμενο, βίντεο, φωτογραφίες και ενημερώσεις που αφορούν την ομάδα μας.

Το sportcyclades.gr έχει τα δικαιώματα προβολής όλων των στιγμιότυπων από τους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων και η προβολή σας μέσω της ιστοσελίδας αυτής επιτρέπει στην επιχείρησή σας να διαφημίζεται όχι μόνο σε όλες τις Κυκλάδες αλλά σε όλη την Ελλάδα!

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε στα τηλέφωνα: 6947772324 Ατσόνιου Ευαγγελία 6977203626 Τρούλλος Ανδρέας 6951304120 και 6983701281 Καλόγηρος Ιωάννης και ελπίζουμε να συνεργαστούμε τη νέα σεζόν ώστε μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares