Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 10:59

Πλούσιο θέαμα από τους παίδες του ΑΟΣ και της Σύρου 2002

Με το επιβλητικό 11-0 η Ακαδημία Σύρος 2002 επικράτησε επί του νεοσύστατου παιδικού τμήματος του ΑΟ Σύρου.

Ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Ερμούπολης θαύμασε τους μικρούς συριανούς, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους, συγγενείς και φίλους που τους χειροκρότησαν έως το τελικό σφύριγμα.

Τα γκολ για την ακαδημία του κ. Κάμπαξη Δημήτρης σημείωσαν, ο Ρούσσος στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και δύο λεπτά αργότερα ο Κονδυλάς έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης που ήταν και από τους κορυφαίους του αγώνα έκανε στο 17’ το 3-0. Λίγο πριν την ανάπαυλά ο Φώσκολος σημείωσε το 4ο γκολ για την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά από την έναρξη τους 2ου ημιχρόνου ο Βουτσίνος σημείωσε το 5-0. Το 6-0 έκανε ο νεαρός Κωνσταντιδνίδης στο 53’ και δύο λεπτά στο 55’ και στο 57’ ο Κονδυλάς ανέβασε το δίκτη του σκορ στο 8-0 σημειώνοντας παράλληλα το 4ο προσωπικό του τέρμα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού σημειώθηκαν άλλα τρία τέρματα. Με τον Βουτσίνο στο 60ο λεπτό τον Φώσκολο στο 62ο λεπτό και το τελικό 11-0 σημείωσε ο Ανδρεαδάκης στο 67ο λεπτό.

Ανακοίνωση ΑΟΣ

Τέλος από την ακαδημία του ΑΟΣ κοινοποιήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – πρόκληση, που προαναγγέλλει τον αγιασμό του νέου ξεκινήματος:

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 22/9/2013 και ώρα 13:00 στο Γήπεδο της Ερμούπολης θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της νέας Ακαδημίας του Αθλητικού Ομίλου Σύρου.
Η παρουσία των αθλητών καθώς και γονιών, συγγενών και φίλων της ομάδας είναι σημαντική για μία έναρξη με ευχές και την παράκληση για δύναμη, χαμόγελα και υγεία για όλους.

 

Διαιτητές: Ρούσσος Ι, Βασάλος Λ, Βαρθαλίτης Α.

 

Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου Γ.): Κωσταρίδης, Τρουμπετάκης, Λαζαρίνος, Καραμολέγκος, Ρούσσος, Πελεκάνος, Πούλος, Αραμπάτσογλου, Σιγάλας, Μπάιλας, Παράβαλος.

Σύρος 2002 (Κάμπαξης Δ.): Πρέκας, Συργιάνης, Βουτσίνος, Δεσυνιώτης, Φρέρης, Lelaj, Βουτσίνος, Βαρθαλίτης, Κονδυλάς, Ρούσσος, Φώσκολος.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Live Score... Τα έως τώρα τελικά αποτελέσματα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares