Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 19:55

Αποκλεισμός για Πανναξιακό και ΑΟ Μυκόνου

Ήττες που τους οδήγησαν στον αποκλεισμό, από την συνέχεια του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας γνώρισαν σήμερα ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Μυκόνου. Οι κυκλαδίτικες ομάδες ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ (0-1) από Αστέρα Βάρης και Ρούβα αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά ο Πανναξιακός αναμετρήθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, κόντρα στον Αστέρα Βάρης, επιδιώκοντας τη νίκη που θα του έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Οι "Ναξιώτες" ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο 2ο μέρος είχαν πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Από την άλλη ο Αστέρας Βάρης παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος, περιορίζοντας την τακτική του σε παιχνίδι αντεπιθέσεων, κάτι που τελικά του απέφερε τη νίκη, καθώς στο 86’ σε μία κόντρα επίθεση, ευτύχησε να πετύχει το γκολ-πρόκριση με τον Ντέμη Ζώνα να χρήζετε ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα.

Στο άλλο ματς με κυκλαδίτικο ενδιαφέρον ο ΑΟ Μυκόνου γνώρισε την ήττα από τον Ρούβα με 1-0 με τέρμα που πέτυχε με πλασέ ο Ανιφαντάκης στο 50’. Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν η ομάδα που δικαιούταν τη νίκη, καθώς δημιούργησε μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι φαίνεται όμως πως έπαιξε και ο άρχων της αναμέτρησης κύριος Σχίζας, αφού αρνήθηκε δύο οφθαλμοφανή πέναλτι που ζήτησε ο ΑΟ Μυκόνου.

Περισσότερο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τους δύο αγώνες σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares